la Gemma i la trempera matinera

Un relat de: ABRAHAM II

relatsencatala.com adverteix que aquest relat contè llenguatge que pot ferir algunes sensibilitats. No recomanat per menors de 18 anys.

A les nou del matí la molt puta de la Gemma ha començat a picar el timbre.Jo he intentat ignorar-la però al cap d'uns minuts m'he donat per vençut.En calçotets i cara de mala llet li he obert la porta a aquell somriure que treu de polleguera.

-T'he despertat?

En lloc de tancar-li la porta als morros he sigut més diplomàtic i l'he deixat passar al menjador.Feia uns dos mesos que no la veia,des de que va marxar a Barcelona,a estudiar dret a la Autònoma de Barcelona.La tia no ha parat de repetir-me la maquíssima gent que hi ha,les seves companyes de pis que son un sol,que té un xicot que es diu Joan que fa publicitat,les festes que fan,...Aquí he decidit preparar-me un cafè a la cuina per desconnectar uns segons.La molt burra no ho ha sabut veure,o no ha volgut,i a continuat fotent-me la pallissa allà.
Em tornat al menjador i m'he ficat a mirar la televisió.Ella mentres no se que parlava d'un professor,que ella creu que li tira els trastos,però ell està casat i amb un fill petit,que no vol rebutjar-lo de manera contundent per por a que li suspengui una assignatura,....Això és el que he entès,almenys.Jo estava ocupat mirant un programa infantil on la presentadora portava un escot que quasi em marejo en contemplar tanta profunditat.

Quan s'ha adonat que no li prestava cas ha recorregut tota l'habitació amb la mirada.

-Que són tants paquets de tabac?

-En fem col·lecció.

-I els Dan Ups?

-El mateix.

El millor,ha sigut quan ha recollit una revista del terra,una d'aquelles que a mi m'agrada anomenar-les d'amor on els cotxes últim model,les estrenes a la cartellera i les noies amb poca roba es van sortejant.Quan l'ha agafat del terra a deixat a la llum publica una magnifica tira de tanga vermella.Agafeu aquesta visió amb la continua trempera matinera que pateixo i el resultat és fàcil d'esbrinar.

-Gemma...

Ella s'ha quedat corpresa mirant-me,en tota l'estona que portàvem no li dit més que algun "si" o "no" de resposta,i que l'anomenes pel seu nom li ha sigut extrany.Li he ofert una de les meves mirades salvatges i m'he abalançat damunt dels seus llavis.Els he pessigat, llepat i finalment li he introduït la llengua,repassant-li les dents una per una.Ella no ha sabut reaccionar però poc a poc una escalfor l'ha posseït i m'ha pentinat el cabell amb les mans. Sentia la seva olor fresca purificant-me l'interior.Sols tenia ganes de baixar-li els pantalons,apartar-li aquell maleït tanga i embasti-la com una euga.Que cridés de dolor,que cridés el meu nom com mai ningú ha fet i que repetís entre gemecs:"folla'm!....hòstia!...folla'm!"

S'ha apartat d'una revolada.Feia cara de visionaria,un gran eureka als seus ulls oberts de bat a bat.

-Folla'm.

Tot i que l'amic calb de baix llença coets el meu cervell s'ha glaçat.Una cosa es imaginar que la fes teva mentres et fots un autohomenatge.L'altre es fer-ho realment.Que pensarien els del grup?...Fliparien!Ningú s'ha liat amb ella i tothom donaria un braç,algú fins i tot els dos, per fer-ho.Jo era l'elegit realment?No la decepcionaré?Em semblava recordar com anava allò de la copulació,suposo que es com anar amb bicicleta,mai s'oblida.Espero.Ja fa dos mesos des de l'últim cop,i no va ser una experiència gaire agradable.No penso donar més detalls.

-Carles,em sents?Fes-me l'amor.Aquí,ara.

Un xic de calma,si us plau.Aquí on un home demostra si realment és home o encara és projecte d'home.

-Sempre he tingut ganes de fer-ho.Sempre m'has posat a cent,quan vas tot despentinat,amb aquella cara d'adormit i aquell sarcasme matiner...Carles,vull que em desvirguis.

Joder.

Joder.Joder.Joder.

És verge!

Va,ara si que serenor,per favor.Això sembla l'últim desig del que van a afusellar.

La miro,tinc la sensació de veure un gos abandonat enmig de la carretera. Amb aquella cara de pena. Però en lloc d'això tinc una noia de dinou anys amb un cos d'escàndol, de casa bona, verge i amb ganes de que la penetri. En resum: comença una nova etapa a la meva vida. Farem un comte endarrere i que succeeixi el que deu vulgui.

Tres,

Dos...

Ho sento,ja estic damunt seu.Li trec el top rosa amb delicadesa i ajunto les nostres boques.Ella ja està extasiada,amb els ulls closos,deixant anar uns sospirs de plaer que em marquen el ritme a seguir.Tiro la meva samarreta contra el terra.Mentres l'apropo contra mi amb la cintura amb l'altra mà li descordo el sostenidor.Comtemplo les seves sines a l'aire,coronades per uns mugrons rosats i erectes.El cor em batega cada vegada més ràpid. Ja no penso.Els instints em guien...

S'obre la porta i apareix en Miquel.

-Hòstia,puta i joder!

La Gemma s'abraça a mi,jo l'intento tapar el millor que puc donant-li l'esquena al meu company de pis.

-Esteu follant?!

-No,juguem a escacs.No et fot?!

-Però si la Gemma és verge!

-Doncs hi posaré remei.

-I una merda,"o follamos todos o la puta al rio".

-No siguis capullo i ves a l'habitació a fer-te una palla i ens deixes en pau.

-Fem una cosa,jo deixo la càmera gravant aquí i m'ho miro quan hagueu acabat.A canvi marxo a fer un volt.Que et sembla?

-No.

-D'acord,doncs vaig a veure a la resta del grup i lis explico. Serà la noticia de l'any. Adéu!

En Miquel agafa la jaqueta i marxa del pis.Em miro la Gemma i te la cara vermella com un tomàquet.

-Ja està,tranquila.Estem els dos sols ara.Li acaricio la galta.

-M'ho he pensat molt...m'agrades i vull que siguis el primer.Però i si quedem un altre dia i en un altre lloc?Així estaria més tranqui-la,un lloc on no pugui venir ningú.

-Com vulguis.

Merda.

No la podia obligar,deixo que es vesteixi.Ens fem un petó per depedir-se i marxa tan fugaç com a arribat,però amb un promesa que espero veure complida impacient.

Deu dies després....

M'ha arribat un missatge al mòbil de la Gemma.Demà a les set davant de l'Hotel Bordeus,m'ha demanat que porti la càmera de video. Ja us contaré que tal.

Comentaris

  • Guau![Ofensiu]
    jacobè | 12-10-2005

    Vaig a llegir-me els altres dos! És l'avantatge d'haver-te descobert avui...

  • Vaja![Ofensiu]
    Cursiva | 12-10-2005

    he rigut una bona estona. M'encanta el final!

  • Felicitats!! [Ofensiu]
    Eva_yam | 14-05-2005 | Valoració: 10

    Molt bo!!! m'ha encantat!!! l'he trobat molt original!!
    és la primera cosa que llegeixo teva i m'ha agradat la teva sinceritat!! una paranoia divertida, q et fa seguir la historia des de la primera paraula!! saps retransmetre, amb aquestes paraules tan clares, les sensacions de cada moment!!

    Un petonàsssssssss!
    et seguiré llegint!!

  • ei, company![Ofensiu]
    Tiamat | 19-04-2005


    ja he vingut a llegir-me aquest relat, i haig de dir que m'has fet somriure.

    sí, catxondo si que ho és.. això no t'ho pot negar ningú!


    i ara, jo em faig la propaganda :P llegeix un que tinc que es diu Amelie en versió gilipolles, és una petita mostra de la idea que et vaig comentar.

    Ens veiem!

    Tiamat

  • Touche[Ofensiu]
    kookeemonzzzter | 18-04-2005 | Valoració: 9

    Què bo! M'ha fet gràcia i m'ha posat (jo també són de calentura fàcil, no cal dir-ho) jeje. No és purament eròtic, perquè no aprofundeix en el tema, ni humorístic, perquè no va a fer únicament gràcia, però aconsegueix ambdues coses alhora, cosa no gaire fàcil d'aconseguir. Molt bo (sense fer-se pesat).

l´Autor

Foto de perfil de ABRAHAM II

ABRAHAM II

24 Relats

50 Comentaris

39604 Lectures

Valoració de l'autor: 9.17

Biografia:
Nascut el 1984 a Ceret. Sense amics, amants o muller em vaig iniciar a la lectura amb el prospecte d'unes aspirines. A partir de llavors vaig descobrir que la vida era freda i dura com un glaçó i el millor era agafar-s'ho amb calma i bon humor.

per a qualsevol dubte:
djjacint@hotmail.com