la Gemma i la trempera matinera III (el final)...no?

Un relat de: ABRAHAM II

relatsencatala.com adverteix que aquest relat contè llenguatge que pot ferir algunes sensibilitats. No recomanat per menors de 18 anys.

.....resumint:la Gemma descobreix el seu amor i virginitat al Carles i ell es decideix a resoldre-li el segon tema. Desprès d'un intent fallit a causa d'en Miquel i un segon amb idèntic resultat i pel mateix motiu en una habitació d'hotel....

Tornem a ser-hi.

La historia es repeteix altre cop,ara en una casa enmig de ves a saber on. Crec que aquest cop,si surt malament em rendiré per sempre. És un joc d'estúpids,ella una escalfabraguetes i jo un desgraciat.

Un segon,m'encenc un piti,un Pall Mall.

Bé,ara mateix estic assegut al llit de matrimoni mentrestant la Gemma,la maleïda i virginal, està tancada al bany preparant-se per la seva primera gimcana sexual. Conec unes vint persones que donaríem la seva mà dreta per estar al meu lloc;ja lis regalo. Ara mateix tinc una mala llet impressionant. M'he llevat a les sis del matí per trobar-me amb la Gemma i agafar el tren a les set i mitja. El regional ens ha dut fins a un poblet perdut enmig de la geografia de Catalunya on encara no es reben els canals televisius privats. Un cop a l'estació,un petit tros de terra rogenca enmig d'uns camps deserts em caminat tres hores,tenint que carregar jo la maleta d'ella, pesava tant com jo, i la meva.Mil i un mosquits m'han picat i la resta s'han banyat dins la meva boca,a ella ni l'han vist. Quan hem estat a pocs metres de la cabanya,dalt de tot d'un turó amb una pujada digna del millor descens sobre esquis,no he vist una bassa i m'he remullat tot el peu, mitjons i bambes incloses.

Realment mereix una noia,o ella en particular, que sofreixi tants maldecaps?

No crec,però he arribat tan lluny que no puc fer-me endarrere. No sols és poder dir-ho davant tota la colla,moment gloriós,ja es tracta d'orgull. El meu avi li va dir al meu pare, el meu pare m'ho va dir a mi i jo li diré al meu fill,i de mentrestant a vosaltres:quan comencis una cosa,acabala.

Ella surt del bany vestida amb una simple camissa que m'ha robat de la bossa,li arriba fins just al principi de les cuixes, com a mi m'agrada. Camina amb pas lent, la devoro amb la vista i intento traspassar sota la roba per reveure aquells pits rodons que ja he gaudit dos cops. Aquest serà el definitiu. No puc deixar de somriure. Quan està a centímetres de mi m'aixeco d'un bot i li apreto els llavis contra els meus. Ella,amb afany,em lliure de la samrreta.Com puc,tiro el piti a terra i el trepitjo. Ella ja es dedica a descordar-me els texans,jo amb les bambes i mitjons. Ella es tomba damunt meu i caiem damunt del llit. Volte'l i ja em trobo al seu damunt. Li estudio el rostre,simplement és perfecte. Ella em dedica una mirada d'incertesa. Encara la trobo més bella.

-M'ha sortit un gra?...Ho sabia,amb els nervis que tinc....

Deixo anar una rialla sincera.

-No dona,simplement comprovava lo preciosa que ets.

Ella somriu.

-Carles,estic molt nerviosa.-s'incorpora amb les cames penjant.Les balanceja com una nena petita.De genolls m'abraço a ella per darrera.-He pensat que podríem fer-ho així:jo et practico una fel·lació per trencar el gel,quan tu estiguis al cent per cent em recorres tota l'esquena de dalt a baix amb el teu membre,acabes penetrant sols una miqueta la vagina,que estarà ben humida i em sodomitzes.

Quasi caic del llit.

-Gemma,estàs segura que ets verge?

-És clar,per?

-Sembla que siguis una sexòloga filla amb aquesta visió tan freda.El millor es deixar-se dur.

-Tens raó.

Poc a poc l'acompanyo fins reprendre l'acció on s'havia interromput.Li pessigo els llavis,li aparto el cabell,li descordo els botons amb calma,desvio els ulls un moment cap als seus pits,no tardo en magrejar-li l'esquerra,ella busca el meu ninot i l'acaricia,sento el seu respirar profund,començo a besar-li el coll fi com la seda i continuo baixant,ella estira els braços,li agrada,m'agrada,li agrada,li xuclo el mugró,ahhhh,m'agafo el ninot i el rastrego contra el seu pubis sense un sol pèl,ho ha fet per mi,no vull ni saber lo intranquil·la que deu estar,l'agafo per la cintura i el ninot ja veu la rosa obrint-se quan...

S'obre la porta i entra en Miquel.

-Hòstia, puta i joder!

La Gemma deixa anar un crit de fúria.

-Bones,Gemma.

-Que nassos hi fots aquí?

-Adivina...

Darrera el meu company de pis comença a aparèixer una vintena de marrecs amb mocadors lligats al coll.

-Us presento els "Ocellets",el grup de boy-scouts del que sóc monitor.-va mirar-se els menuts de refiló- i Ocellets us presento la Gemma i en Carles,el meu company de pis.

-Miquel, en Carles li està clavant un tronc pel cul a la Gemma!-va dir un cap gros que li faltaven dues dents.

En Miquel va aixecar la mà esquerra lentament per deixar-la caure amb un moviment sec damunt el cap de l'impertinent.

-És una branqueta,no un tronc.

-Miquel, marxa ara mateix i emporta't tota la petoleia. Ok?

-No estic dins de cap propietat privada,encara estic enmig del bosc, i aquest bosc és públic.

Va somriure triomfador.

Jo amb tot el ninot penjant vaig fer dues gambades i vaig tancar-li la porta als morros.Em sentia triomfador d'una baralla de pati d'escola.De cop em vaig recordar de la Gemma,temia el pitjor,que un altre cop,i tot per culpa d¡en Miquel es fes endarrera.Al poc els meus dubtes es van desfer.Ella m'esperava amb un somriure viciós als llavis. Volia continuar endavant.I jo més que feliç.

D'un bot sóc damunt seu investigant cada racó del seu cos,ella simplement es dedica a disfrutar.Mai havia gaudit tant en un llit. Tenia un somni materialitzat sota meu totalment sotmesa als meus desitjos,per obscurs que fossin. Jo em trobava invadit pel desig frenètic del sexe,volia entrar ja i rebre el meu premi després dels obstacles sortejats.

-Fes-ho.-va dir la seva veu dolça com la mel.

No vaig poder fer més que assentir.

De sobte un gran terrabastall i la foscor més absoluta.

Estic dins un llit,altre cop,amb la Gemma al meu costat,però no estic a casa meu,ni a una habitació d'hotel, ni la cabanya;és un hospital.Tinc blaus per tot el cos, tot, i el braç dret escaiolat.La Gemma sols es va fer una rascada a la cama. I a vingut a fer-me una visita.Damunt nostre va caure el teulat d'aquella caseta de fusta enmig del bosc.El culpable?

-Aquesta nit podríem fer un trio,no?-proposa tot embenat en Miquel des de el llit del meu costat.

Comentaris

  • ...bona història![Ofensiu]
    atram | 16-12-2006

    m'he llegit la 3a, i abans de comentar-te he corregut a llegir les dues parts antecedents... divertida història, pròpia d'una sèria televisiva de les que enganxen... per la desgràcia dels personatges; per tot allò grotesc que contenen els somnis idealitzats quan es volen dur a terme, i que són finalment banalitzats; per els tòpics dels personatges: la nòia, tia bona i una mica tòtila, i el tio gallet que es vol apuntar el tanto a tota costa,.. bé, uns personatges dels quals la vida real n'està plagada!
    Estic d'acord amb algun dels comentaris que t'han fet, on es diu que llàstima que no hagis afinat + en detalls i en l'escriptura, aquesta tercera parta comença en present i després passes a relatar en passat, cosa que a mi em distreu del fil...
    A banda d'això, m'has fet riure, també m'han agradat alguns termes populars que utilitzes en les escenes de llit, el ninot i la relació amb el seu amo... enhorabona, i continúa amb aquest humor!
    atram

  • ostres, ostres, ostres[Ofensiu]
    Ligeia | 16-12-2006

    Quin fart de riure!
    He llegit les tres parts d'una tirada i he quedat impresionada de la teva capacitat de sorprendre fins al final. Un gran personatge, en Miquel!
    Et felicito per aquesta trilogia tan original.

    Encantada de llegir-te!

    Ah! T'haig de dir que només obrir el primer dels relats ja m'has deixat gratament sorpresa: Ed Wood! Una peli que m'encanta, tant per la part d'en Jonny com per la part d'en Tim.

  • genial...[Ofensiu]
    Ullets | 03-01-2006 | Valoració: 10

    m'he llegit els 3 relats de cop... i he rigut moltisisisim....
    m'ha encantat!
    els meus preferits senyor!

  • El ninot...[Ofensiu]
    jacobè | 12-10-2005

    je,je.
    Aquesta història no podia acabar bé...
    M'he divertit molt amb la trilogia a desgrat de les crítiques que t'he fet...
    Veig que tens un altre relat basat en la saga...vaig a llegir-me'l. M'has ben enganxat!

  • Molt bona!! [Ofensiu]
    Eva_yam | 14-05-2005 | Valoració: 10

    Per casualitat he vist que la historia continuava!! i m'he llegit els tres capítols!! jejejeje molt original aq final!! felicitats! m'agrada com escrius!!

    un petonàssssss

l´Autor

Foto de perfil de ABRAHAM II

ABRAHAM II

24 Relats

50 Comentaris

39450 Lectures

Valoració de l'autor: 9.17

Biografia:
Nascut el 1984 a Ceret. Sense amics, amants o muller em vaig iniciar a la lectura amb el prospecte d'unes aspirines. A partir de llavors vaig descobrir que la vida era freda i dura com un glaçó i el millor era agafar-s'ho amb calma i bon humor.

per a qualsevol dubte:
djjacint@hotmail.com