La felicitat té alzheimer

Un relat de: Llorenç Garcia

Ai! Que t'has esmunyit de la nit al matí, al pou de la felicitat en què vas caure casualment. Aní a cercar-te, m'he abocat milers de vegades preguntant a estels i lluna si algun dia trauries el cap per poder retraure't no haver-me dit adéu i després, abans de tornar a enfonsar-t'hi a les aigües molsoses, donar-te dues besades a les teues galtes molsudes i desitjar-te el millor averany.
Lamente que la teua felicitat esperone un buit d'oblit cap a mi. ¿Que té alzheimer aquest goig permanent que t'arrabassà de la meua vida? Per què no em deixa compartir-lo amb mi?
Bé, amic. Espere que continues ofegant-te en el llac d'aigua dolça fins que te n'isquen escates i ja no sàpies ensumar un altre sentiment. Jo em quede a l'albir dels capriciosos clarobscurs viscuts sobre la superfície. Si algun dia t'apropasses al límit i la teua enterbolida vista distingís la meua silueta, mulla'm una miqueta llançant-me un rajolí d'aigua amb la boca de besuguet que ja deus tindre.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de Llorenç Garcia

Llorenç Garcia

87 Relats

314 Comentaris

107991 Lectures

Valoració de l'autor: 9.91

Biografia:
Vaig nàixer a Yecla, terra cèlebre pel vi de la qual vaig ser collita del 1979. Hi vaig viure una infantesa un tant anodina per a un nen, però molt enriquidora en el meu fur intern.

Quan el mil·leni anava agonitzant, vaig traslladar-me a la ciutat de València on, amb l'excusa d'estudiar a la Universitat, vaig aprendre a fer-me adult si bé aquest procés no sé si arribarà a completar-se algun dia satisfactòriament... A València també vaig anar nodrint-me del devessall de sentiments i experiències de persones que l'atzar m'oferia.

També vaig descobrir les excel·lències de la llengua i literatura en català que acabaren formant part del meu esperit rere haver sigut criat en un ambient culturalment i idiomàticament castellanòfon. Efectivament, Mercè Rodoreda i Martí i Pol entre altres em van arrabassar el cor.

"Relats en català" va suposar una afortunada troballa dins del meu vagarejar per la xarxa on puc soltar les regnes que retenen tota la gamma de sentiments que bullen dins de mi.

Gràcies.

Llorenç Garcia

el meu blog