La diada i el sexe

Un relat de: josepsalatermens
Aquest matí hem fet l’amor, tranquils, sense cap desfici. Ella, al contrari de jo, em passa les mans per sobre fluixet, sense pressionar gaire, com si el meu cos li fes respecte, només es deixa anar amb la seva boca i la seva llengua es nua amb la meva. Mai he aconseguit que li surti un gemec de plaer, ni jo he tingut una erecció amb ella, per tant no hem gaudit mai una penetració . Jo si que he tingut un orgasme i després una ejaculació, però en canvi ella...Em diu que li fa vergonya tenir-ne un davant meu, així que es reté.
L’última estona ens besem amb suavitat, com si fossin unes delicades postres després d’un àpat copiosíssim.
Em fa un semblant com de satisfeta, malgrat això, estic una mica frustrat, com només qui assoleix l’orgasme sóc jo, sospito que ella no acaba d‘estar bé amb mi, que està en desavantatge i ho trobo injust.
Surto de casa seva amb el cap cot, moix. Pot ser si prengués les píndoles que em provoquessin una bona erecció, aleshores si que la podria penetrar bé, però fins i tot així ella em diu que tan sols li ve l’orgasme quan s’ho fa ella.
Veig el dia trist, camino i cerco un lloc on pugui llegir una estona, per fer que acabi de passar el matí.
Suposo que hauria de restar agraït, que n’hi ha molts que voldrien estar com jo, de poder disposar amb algú per trucar-nos i ajuntar-nos cada vegada que ens cal.
Si estiguéssim enamorats, segur que ens aniria millor.
El cel està ennuvolat i no es decideix a deixar anar un bon ruixat.
Sé de gent que a l’hora de fer l’amor es fan un tip de riure, juguen, es fan bromes...Em penso que això deu ser al principi o val per segons quins caràcters.
Demano un tallat i m’arracono a una taula amb un diari. Ara del que més s’escriu és de la diada, tothom està entusiasmat, es pensen que la independència ja és a tocar, però com ho puc fer perquè ella també en frueixi. Pot ser no sóc el qui més li convé i només sóc un ¨mentrestant”.
Com és força guapa, no dec de ser l’únic de la seva agenda, si vol pot fer una tria. Amb altres es desinhibeix més que amb mi? Em compara? Com em té catalogat?
El President Artur Mas sembla que hi va encaminat, fa referència a un estat propi.
Miraré de aconseguir unes píndoles, a veure si amb la titola ben aixecada, ella s’ho pren d’una altra manera.
En Rajoy calla com un puta, que en són de llestos.
Però pot ser no és això el que ella vol de mi i ja li està bé que em dediqui gairebé tot el temps a amorosir-la.
Com s’ho prendrà si li plantejo tot això? Però és que no em diu res i no sé si és millor que tot vagi com fins ara... No ho sé pas.
Ja m’he cansat de fullejar el diari, el plego i foto el camp de la granja.
Li parlo o no li parlo?

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de josepsalatermens

josepsalatermens

110 Relats

29 Comentaris

51411 Lectures

Valoració de l'autor: 9.40

Biografia:
Vaig neixer el 5 de març de 1961. Treballo en un hospital i estic casat i fillat. M'agrada la natura i estar de tant en tant un mica sol amb mi mateix, però també necessito tenir algú al meu costat.