La casa de l’àvia

Un relat de: Pages@s
Tot va començar amb una mudança. El Pau i la seva família van anar a viure en una casa que es deia casa de l’àvia i estava allunyada del poble on vivien. Cada nit el Pau sentia una presència estranya. A l’escola li van dir que la casa on vivia hi havia viscut una àvia amb 2 néts. Els 2 néts estaven jugant a Baseball. A un dels néts se li va escapar el bat i li va fer un cop a l’àvia i l’àvia es va tornar boja. L’àvia va penjar els néts pel coll i els va fer cops amb el bat fins que es van morir. Quan el Pau va arribar a casa els ho va explicar als seus pares i van canviar de casa.

Estrella tremolosa

Comentaris

  • Quina por![Ofensiu]
    Solsona Bot | 27-02-2024

    Un relat que fa por de llegir. Jo tampoc voldria anar a viure a un lloc on ha passat una desgràcia tan gran. A veure si el pròxim relat ens fa riure!

  • sang i fetge[Ofensiu]
    Atlantis | 25-02-2024

    Així es diuen aquests contes de violència i por. No m'estranya que canviessin de casa, doncs el record de la mort de l'àvia els devia fer estremir.

  • Un conte de por (?)[Ofensiu]
    Cesca | 21-02-2024

    Caram, que trist tot plegat. El protagonista del teu relat viu una mala experiència, sí, però em costa imaginar una àvia que, per boja que estigui, sigui capaç de matar els seus nets... més aviat pensaria que li van explicar una història falsa. Pot ser?

l´Autor

Foto de perfil de Pages@s

Pages@s

64 Relats

279 Comentaris

10241 Lectures

Valoració de l'autor: 9.60

Biografia:
Som un grup de nens i nenes de Cicle Superior d'Educació Primària que fem un taller d'escriptura en català utilitzant les bases del concurs de microrelats.