Habitació

Un relat de: Bonhomia

Ho detesto tot. Tinc ganes de vomitar. Vomitar cultura. Vomitar tot el que capto amb els meus sentits. Detesto la humanitat. I el que diuen. Em sento com un extraterrestre repugnat en una visita turística que s'ha perdut. I pel que sembla serà difícil tornar. Tornar a l'origen. L'origen no és cap flor ni cap llavor. És la foscor. El que regna en el símptoma de tota malaltia. I jo sóc una malaltia. Ara mateix, no veig cap sortida d'aquesta cova. Sé que n'hi ha, de sortides, però no les veig, no són al meu abast. Resto immòbil enmig. És com una habitació molt freda. Però és una habitació autèntica. Tan autèntica com el dolor. Aquest em recorre el cos i s'instaura a cada pert. Segueixo vomitant. Ara, pels meus poros, hi surt pus. Pus que balla sobre la meva pell com dient-me: -Mira com em diverteixo!-És horrorós. La meva imaginació contaminada per petroli. Les meves mans dèbils, enmanillades per la policia de la natura. La natura m'odia. Per això m'ha tancat en aquesta habitació. M'adormo.
Sis hores més tard, em desperto entre petits raigs de llum. Una llum vermellosa, però més opaca que brillant. Ho conec. És la sang dels altres éssers que ha acudit a informar-me de com està el món. Gent parlant i gent morint-se. I encara que jo no sigui el culpable, la natura m'odia.

Comentaris

  • Hola Sergi[Ofensiu]
    Naiade | 09-02-2007 | Valoració: 10


    A mi també m'agrada molt intercanviar comentaris sobre els relats, es enriquidor i a la vegada et sents més pròxim amb les persones que et comentes. Trobo que s'estableix com un vincle d'amistat que et fa sentir acompanyat i compres.
    Els teus últims relats, els trobo més surrealistes, abstractes, però m'agrada com saps transmetre el teu estat interior. Segueix traient tot el que et fa mal, el fet de escriure-ho i comunicar-ho, segur que et farà més lliure. Ànims.
    Has provat mai de pintar? Crec que em la teva sensibilitat podria donar-se't be.
    Estic preparant una altre novel·la, aquesta es de ciència ficció. Crec que pot agradar-te.

    Una forta abraçada

    Naiade

  • Eiiii, SErgi[Ofensiu]
    GTallaferro | 02-02-2007 | Valoració: 10

    Veig que segueixes igual de prolífic que sempre.
    Moltes gràcies pels teus dos comentaris.
    Amb referència al comentari que hem feies de la coca-cola, dir-te que tu mateix et dones la solució a aquest problema al comentari que em fas sobre el meu relat "POR". Per tant, totes les claus són dins teu. Jo des d'aquí t'envio tot el meu suport, i et dic que tu tampoc et deixis encaixar, tot i que a vegades, costa.
    Amb referència a aquest relat genial, dir´te que em descobreixo la testa, davant la teva lucidesa i la teva valentia. Crec que els teus relats destil·len reflexions molt profundes, que em recorden a E. M. Cioran. No sé si el coneixes. Si no el coneixes, te'l recomano. Veuràs que les grans ments tenen el valor d'anar més enllà dels límits.
    Aquí et deixo anar un paràgraf (és en castellà):
    "El papel del pensador es retorcer la vida por todos sus lados, proyectar sus facetas en todos sus matices, volver incesantemente sobre todos sus entresijos, recorrer de arria abajo sus senderos, mirar una y mil veces el mismo aspecto , descubrir lo nuevo solo en aquello que no haya visto con claridad, pasar los mismos temas por todos los miembros, haciendo que los pensamientos se mezclen con el cuerpo, y aí hacer jirones la vida pensando hasta el final.
    ¿No resulta revelador de lo indefinible de la vida, de sus insuficiencias que sólo los añicos de un espejo destrozado puedan darnos su imagen característica?"

    Salut i cuida't moltíssim!!!! Una abraçada

l´Autor

Foto de perfil de Bonhomia

Bonhomia

646 Relats

1852 Comentaris

514802 Lectures

Valoració de l'autor: 9.87

Biografia:
L'armonia commou la selva verge de paratges interexternalitzats mentre els estels ens somriuen dolçament i les nits i els dies es confonen en boira d'un nou color que brillarà per la mare universal que va fer-nos i cerquem cuidar... si és que aquestes paraules contenen cert ressò d'esperança en un món tan difícil i complicat.