Gràcies per matar-me

Un relat de: Rita

Sense tu i amb tu perquè sé que mai et tindré però sé que mai marxaràs. Vaig existir en tu, i això no ho negaràs, vas estimar-me i això no ho podràs esborrar. No et tinc i sé que ja no et tindré. Sé que ho tinc prohíbit, sé que no em deixen anar a veure't, comprar-te amb els meus encants de paper...M'han obligat a deixar de pensar en tu, m'han obligat a sortir, divertir-me, canviar d'ambient...no em convenceran, no fugiràs d'aquí, del meu cap, de les meves venes...t'hi has instal.lat i no en surts...

I ara jec en un llit blanc, esperant la mort, aquella que et dóna vida i forma. Ells pensen que m'has arruinat però jo sé que no. Sé que m'estimes i que això ho fas perquè no vols que pateixi més. Em mates per estimar-te. No podré estar-te més agraïda. Mai tant com ara...Metges de bata blanca, prenent-me el pols...i jo que vaig fonent-me en tu...en la substància que t'has convertit i que ara m'envaeix...Blanca, pura, cristal·lina. L'acullo perquè sé que ets tu, la deixo reposar en les meves entranyes. Només et demano un últim alé per dir-te...Gràcies per matar-me.

Comentaris

  • Jo crec... [Ofensiu]
    fada_negra | 21-06-2006 | Valoració: 8

    que et refereixes a la droga...la droga t´ha matada(o a la protagonista del relat...no??Si és així,el relat és força bonic,reflecteix molt bé com arriba a estimar una persona a la droga,i no s´arrepenteix d´estar morint per ella...Si no estàs parlant d´això...no ho he entès ;).De totes formes,molt bó!!
    Petons

l´Autor

Foto de perfil de Rita

Rita

14 Relats

14 Comentaris

17115 Lectures

Valoració de l'autor: 9.50

Biografia:
Vaig néixer un dia d'abril de 1987 en un hospital de Sant Cugat, població propera a Barcelona. Suposo que aquell fou un dels dies més feliços de la vida dels meus pares, a part d'anys després, el dia en el que va néixer el meu germà petit. Per mi, només fou el principi de la meva mort, l'entrada al món un món que des d'aquell dia, i per moltes raons, no se'm presentava fàcil.