Final feliç

Un relat de: lisboa
El setè cos del dia era bonic. Es tractava d'un home de mitjana edat molt ben cuidat. Un esportista. Seguint la rutina, després de dutxar-se el vaig fer estirar, completament nu, de bocaterrosa, a la llitera. N'hi havia que, ja d'entrada, volien estirar-se panxa enlaire, per anar per feina. El setè no; era un cos obedient i silenciós.

Vaig començar a escampar l'oli inodor per tota l'espatlla. Tenia un tatuatge al trapezi esquerre, un gat negre que semblava bellugar-se, indolent, quan el setè flexionava la musculatura. El tacte d'aquella espatlla era agradable, suau i tebi. Hi ha cossos que desprenent excitació sexual, que cremen. No era el cas. El setè semblava dormir i ni tan sols intentava tocar-me. Va ser un cos fàcil fins al final. Però quan el vaig fer girar per masturbar-lo, estava flàccid. No aconseguia fer-lo reaccionar. No trempava. Vaig insistir. Tant, que se'm va trencar la polsera de la sort que feia dos anys m'havia comprat a Lanzarote. La tristesa em va entelar els ulls.

Estava molt cansada i només volia tornar a casa.

Aleshores, el setè es va aixecar d'una revolada.
"A mi no m'agrada així", va dir mentre m'empenyia contra la paret. Amb una mà em premia el coll i amb l'altre em tapava la boca. Tenia uns ulls estranys, massa blaus, translúcids i absents. "A mi m’excita olorar la por; la por dels altres", va afegir. El penis sobtadament dur contra el meu ventre va ratificar les seves paraules. Una escalfor humida va regalimar esmunyedissa entre les pells enganxades. Per damunt de la seva espatlla, reflectit al mirall del fons de l'habitació, vaig veure dos cossos nus barallant-se i el gat tatuat que em mirava, ara amb el pelatge eriçat i l'esquena arquejada, ensenyant les dents. Els braços de la noia que intentaven esgarrapar i colpejar amb moviments maldestres eren els meus, vaig comprendre horroritzada mentre m'ofegava i assumia amb dolorosa resignació que mai més no tornaria a casa.

Comentaris

  • un gat tatuat[Ofensiu]
    Atlantis | 09-11-2022

    Un relat on l'erotisme i el terror es barregen. Molt ben escrit i el final no només es molt bo per fer aparèixer el gat en forma de tatu sinó que ella és veu a través del mirall.

    Et felicito.

  • Buff...[Ofensiu]
    llpages | 07-11-2022 | Valoració: 10

    quin patir! Entre l'erotisme i el terror d'un escanyament fatídic, el gat negre que vaticina la fi imminent d'una vida dissortada. Excel·lent ambientació i descriptiva, però, per damunt de tot, la figura malastruga del gat negre, quina bona pensada d'introduir-lo així! Bravo!

  • Mala sort[Ofensiu]
    Joan Colom | 07-11-2022

    Curiós relat, aquest, que sembla eròtic fins que en l'últim paràgraf fa un gir sobtat cap a la foscor, encaixant en el perfil del Concurs ARC: la sort (la mala sort de la protagonista) i el gat negre que reflecteix l'actitud de qui el porta tatuat,
    Molt bon relat!

  • El gat a l'espatlla[Ofensiu]
    Prou bé | 07-11-2022

    Un relat molt bo en la seva estructura i redacció. També "fort" de contingut, malgrat que es llegeix bé si t'agrada la novel·la que en diem negra, com el gat tatuat que esdevé ben viu!
    Sot
    Amb total cordialitat

  • Relat rebut[Ofensiu]

    Relat rebut correctament. Entra a concurs.

    Gràcies per participar.

    Comissió XIII Concurs ARC de microrelats