FEIXISME

Un relat de: jomagi

No son necessaris masses estudis per constatar en rotunditat que un feixista és un replicaire de si mateix; això a primera vista no es tant difícil d’imaginar.

El feixista l’hem de considerar tret d’un motllo mal modelat i erosionat, com si fos compost de ferro colat de pèssima qualitat provinent de restes destruïdes, on la mort hi ha campat a cor que vols, massa!

Imaginem-nos-ho... un matxo alfa suat i purulent o extremadament elegant i perfumat. Tant si és mascle com femella tots son químicament formats per desenvolupar una cadena genètica molt elemental, on el mecanisme imparable dels seus cossos inevitablement produiran altres petits elements feixistes.

Tots aquests nous descendents la majoria s’uniran per replicar-se a ulls closos al seu o seus progenitors a imatge i semblança.

Aquest procés a dia d’avui ja s’ha iniciat imparablement. De replicants sense vergonya ni moral cada dia n’hi hauran més i més per així anar-se multiplicant amb noves i pitjors copies.

Si fins avui hem hagut de confiar-nos en la vacuna pel Covid-19, ara ens caldrà disposar de verí de gran efectivitat i llarg efecte.

Salut tinguem.

Comentaris

  • Trista realitat...[Ofensiu]
    Gardenia | 17-02-2021 | Valoració: 10

    ... Això cada dia va a mes ... es molt lamentable, i en pagarem les conseqüències...

    Una abraçada estimat Jomagi