Estimats Fills de Puta

Un relat de: Eric Martinez
Feia temps que no els veia, pràcticament una eternitat, però bé... sabia que havia d'arribar el moment en què ens tornéssim a trobar. Van enfonsar-me a l'institut, van humiliar-me, i es van riure de mi. Cada vegada que els veia, sentia la necessitat de fer alguna cosa, de defensar-me com no vaig defensar-me quan m'hauria d'haver defensat.

Un era gras, sempre havia sigut gras, tota la grassa que formava el seu cos estava en consonància amb la maldat del seu cor. Recordo que es reia de les meves cames, deia entre els altres membres de la banda que algun dia s'hem trencarien de tan malament que les tenia. Era un cocaïnòman, i la seva parella... bé, diguem que tenia la mida justa per mamar aquell micro penis que la seva parella posseïa.

A l'altra l'anomenava ''El Violador", quan es va adonar que la meva família i jo estàvem tramitant adoptar una nena, la seva frase va ser:

-Per que vols una xinesa? Per violar-la?

Era un amargat, sempre s'havia avergonyit de l'homosexualitat del seu germà. Tenia certa facilitat per lligar. Mai ho vaig entendre.

I l'últim era un imbècil. Era el típic graciós que és reia de tothom, i que tots sabíem (fins i tot ell) que acabaria treballant en una obra nocturna perquè no va ser capaç ni de treure's l'ESO. Pobres obrers.

Estaven tots junts, tots amics, tots feliços.

El cocaïnòman va dirigir-se a prendre una cervesa al petit bar de cadires de plàstic. De cop i volta, va començar a ofegar-se... sentia un foc a la seva gola, com si estigués bevent alè de drac enfurismat.

L'home del bar va trucar a una ambulància. L'equip d'urgències va entrar amb la camella, i se'l van emportar ràpidament. El pobre havia begut Mercuri, sembla ser, que a vegades es forma a les lates de cervesa.

El Violador es va quedar recollint les tovalloles, i tot seguit va entrar al vestuari. Mentre és canviava, la porta va quedar tancada amb clau, i quan es va voler girar, una figura desconeguda el va colpejar al cap.

El seu cos nu va quedar panxa a terra. El seu cul va quedar mig incorporat cap al cel. La figura va baixar les seves bermudes, i va començar a penetrar-lo. Era millor que estigués inconscient, no sé si hauria pogut suportar aquell membre viril, estan conscient. Quan la figura estava a punt d'ejacular, va voltejar al Violador, i en un moviment, va ficar-li la polla a la boca. Va començar a moure la pelvis, fins que el semen va entrar per la gola d'aquell fill de puta. A continuació va marxar.

Poc després vaig saber que el graciós va tenir un accident a l'obra. Es va amputar tres dits de la mà dreta. No passa res... era esquerrà.

Recordo que aquell dia feia molta calor, vaig demanar a l'home del bar un Aquarius. Li vaig pagar cinquanta euros... Cinquanta euros per un Aquarius? Bé... diguem que m'agrada deixar propina.

Hem feien mal els ous, i era estrany perquè no m'havia donat cap cop. Tenia ganes de ficar-me a l'aigua, així que vaig treure'm les bermudes, i vaig posar-me el banyador... finalment, no sé per quina raó, vaig deixar de sentir-me incomodo.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer