Establint vincles

Un relat de: Carme_
El Joel no falta mai a les trobades dels “guais” de l'institut, no es perd cap de les festes que organitzen. D’un temps ençà, el reclamen, i sempre està disposat a donar un cop de mà quan cal. Saben que poden comptar amb ell si algú té problemes amb el mòbil o l’ordinador.

La veritat és que ningú hagués dit uns mesos enrere que estaria tan sol·licitat. El Joel era dels “friquis” de la classe, interessat en cables i tecnologia, i va començar a anar amb aquesta colla arran d’un parell d’ocasions en què els va ajudar: un dia que se’ls havia penjat l’accés a internet deixant-los sense música, i un altre en què se’ls van bloquejar els portàtils. Just va coincidir que passava per allí i s’oferí a resoldre-ho. Des de llavors, han descobert que a més és un entès en tots els estils musicals, se sap infinites lletres de cançons i un munt d’acudits, encara que no té massa gràcia explicant-los.

Per la seva banda, el Joel fa uns dies que pensa a tornar a preparar-los un virus o parany de comunicacions, més que res per assegurar-se que el segueixin trobant imprescindible.

Comentaris

  • Ben encertat, Joel![Ofensiu]
    Ània Llum | 21-04-2022 | Valoració: 7

    Trobo que aquest Joel es molt espavilat, està fet tot un maquinador de malifetes. Si d'aquesta manera el troben indispensable pel grup...

    He trobat super ben encertat aquest final tant de rup-i-tup com interessant. T'animo a que segueixis amb el relat en un altre capítol. Enhorabona pel relat! ;)

  • Quin crack![Ofensiu]
    E. VILADOMS | 21-04-2022

    Quin un, aquest Joel!
    Ha sabut jugar les seves cartes, encara que sigui fent trampa. De friki a guai. O serà que, de fet, els frikis són guais?

  • Relat rebut[Ofensiu]

    Relat rebut correctament. Entra a concurs.

    Gràcies per participar.

    Comissió XII Concurs ARC de microrelats

l´Autor

Carme_

64 Relats

215 Comentaris

38633 Lectures

Valoració de l'autor: 9.80

Biografia:
M.Carme Marí

Twitter: @carme_tuit / @PetitesHstories

Blog Petites Històries: http://petiteshistories.wordpress.com

Canal YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCEgOFs-D51izvxeP29Ccq0g