Els Droctors

Un relat de: Pages@s
Una família que viu als Estats Units d’Amèrica, es fan dir els Droctors, tota la gent els diu així.
La família està formada per: La Laia, la germana menor, en Max, el germà gran, la Marta, la mare, i en Daniel, el pare. Son una família normal com les demés, però oculten un secret que ningú sap. La germana menor, la Laia, un dia volia llegir un llibre, va pujar a l'estanteria i doncs…l’estanteria va caure! La Laia va sortir il·lesa però… en un passadís secret amagat al darrere va trobar una pedra màgica que et fa immortal. Ells no ho sabien, però la Laia va anar a preguntar-li-ho al Max. En Max va dir que no sabia quin tipus de pedra màgica era i van anar a preguntar-li-ho a la mare, que no en sabia res. La Laia va embolicar la pedra amb paper i paper de bombolles. Ella no es va atrevir a anar al museu, però va anar amb el seu amic Luka i ell, com que a ell li encanta això de ser científic, ho va mirar pel microscopi i… res res de res! La van portar al museu i deien que no era la real, que era una còpia barata de no res. Dues hores més tard va anar a veure els científics. Es van quedar la pedra us quants dies mentre que a la casa Droctor els dos germans estaven jugant a la Play 4, el pare fent el dinar i la mare treballant.
Van trucar a la mare i li van dir que volien parlar amb una tal Laia. La Laia va agafar el telèfon i eren els científics per informar-la que la pedra ells deien que era la de debò i que l’havien portat al museu i que li havien enviat els diners.
I així acaba la història, o no…?

Patata fregida

Comentaris

  • Extraterrestres[Ofensiu]
    Solsona Bot | 27-02-2024

    Aquest nom de Droctors ja ens fa veure que ben bé normals no són. El que passa és que els germans encara no saben que tenen una història i un origen extraterrestre. Això és el que m'imagino. Un bon relat amb un misteri per a descobrir.

  • incògnita[Ofensiu]
    Atlantis | 25-02-2024

    Fas d'una família amb un malnom tota una història d'intriga. Què era aquesta pedra?
    Una història d'aventura i de misteri. M'ha agradat.

  • Intriga[Ofensiu]
    Cesca | 21-02-2024

    No, no, una pedra tan intrigant i misteriosa no pot acabar oblidada en un museu, la història ha de continuar!

l´Autor

Foto de perfil de Pages@s

Pages@s

64 Relats

279 Comentaris

9895 Lectures

Valoració de l'autor: 9.60

Biografia:
Som un grup de nens i nenes de Cicle Superior d'Educació Primària que fem un taller d'escriptura en català utilitzant les bases del concurs de microrelats.