El tímid Marc vol trobar l'amor

Un relat de: Rafael P. Lozano


Marc era un jove espavilat, però no tenia sort amb trobar una noia per sortir i tenir una bona relació sentimental. Un amic li recomanà provar sort amb les xarxes socials. Ell no era de lligar en bars ni en discoteques, així que es va subscriure a un portal de contactes. Malgrat la seva timidesa, es va sentir encoratjat a provar una nova manera de conèixer gent i potencialment trobar una parella. Després de dedicar temps a crear un perfil atractiu i sincer, va començar la seva aventura en aquest món virtual.
Com que tenia bona imatge i el perfil que va publicar era atractiu no li va ser difícil conèixer a una noia.
Inicialment, Marc es va sentir una mica nerviós quan va començar a interactuar amb persones desconegudes a través de les xarxes socials, no obstant això, va començar a guanyar confiança a mesura que es relacionava amb persones amb interessos similars als seus i amb qui podia tenir converses significatives.
Després de diverses setmanes de connectar amb diferents persones, va trobar una noia amb qui va establir una connexió especial. Les seves converses fluïen amb facilitat i van descobrir que tenien molts interessos en comú. Marc es va sentir emocionat per la possibilitat de conèixer-la en persona i veure si la química que compartien en línia es traduïa en la vida real.
Finalment, van decidir quedar per a un cafè en un lloc còmode per a tots dos. Quan es van trobar, va sentir una mica de nervis, però tots dos van estar d'acord que la seva connexió era real i especial. A partir d'aquell moment, van començar a sortir regularment i van construir una relació basada en la confiança, la complicitat i el respecte mutu.
Per Marc, l'experiència de les xarxes socials no només li va obrir les portes a una nova manera d'aconseguir l'amor, sinó que també li va permetre superar la seva timidesa i descobrir el potencial de les connexions humanes en línia. Ara, estava profundament agraït per haver pres la decisió de provar aquesta nova via, ja que li va portar la felicitat i la satisfacció que tant desitjava en la seva vida sentimental.

Comentaris

l´Autor

Foto de perfil de Rafael P. Lozano

Rafael P. Lozano

54 Relats

85 Comentaris

19944 Lectures

Valoració de l'autor: 9.87

Biografia:
Nascut a 1948, de ben petit hi havia sentit una gran afecció per escriure relats i històries fantàstiques. Més endevant, la feina i altres afeccions artístiques, van apartar-me d'aquesta pràctica,malgrat que sempre que he tingut ocasió aprofito per expressar-me mitjançant la paraula escrita. Des de 1974 escric un diari personal, fidel company dels meus pensaments i testimoni de la meva memòria.

Adreça electrònica:
pescador.rafael@gmail.com