El riu

Un relat de: Vicent Terol
Des de sempre, he trobat avorrida la previsibilitat de la vida. La rutina. Hi ha qui diu que és necessària, fins i tot bona per a l’equilibri emocional... Saber què ocorrerà en cada moment, sense cap fet imprevist. O amb els suposats fets imprevistos, que no ho són mai en realitat. Per a mi, tot ocorre dins d’una mena de riu que ataülles, d’una successió inevitable d’esdeveniments. Potser és per això que la meua mort demà a les huit i trenta-tres minuts del matí no m’espanta. Tampoc no diré que m’alegra. Però, com amb tota la resta de coses, aquesta visió anticipada, clarivident, em provoca una sensació de desinterès.

Comentaris

  • La mort que no espanta.[Ofensiu]
    PERLA DE VELLUT | 22-11-2020 | Valoració: 10



    Molt entretingu aquest micro-relat on et veus que la mort no t'espanta. La qüestió és que els esdeveniments sempre venen amb improvists. M'ha agradat llegir-ho, Vicent.
    Enhorabona...
    Saluts... i cuida't.

  • rutina[Ofensiu]
    Atlantis | 22-11-2020

    M'ha agradat molt aquest petit relat escrit des d'una posició escèptica..Malgrat això de que la vida és previsible depèn de com..La meva ha estat bastant imprevisible, per això una mica de rutina no em va malament.

  • Hola, Vicent,[Ofensiu]
    kefas | 22-11-2020


    veig que tu també vius en una granja. La meva és d’engreix i encara em falten vint quilets per arribar al pes que decidirà el dia de l’alegria en que joiós iniciaré el camí cap el plat dels meus benefactors. Discrepo del teu parer. Aquesta és una bona vida que ens lliura de les angoixes de la intempèrie i les pors dels imprevisibles depredadors, encara més salvatges que els que tenim ara. Mira’t-ho en positiu i frueix amb dignitat d’aquest avorriment protector.

  • Relat rebut[Ofensiu]

    El teu relat entra a concurs, gràcies per participar.

    Comissió XI Concurs ARC

l´Autor

Foto de perfil de Vicent Terol

Vicent Terol

127 Relats

380 Comentaris

104061 Lectures

Valoració de l'autor: 9.77

Biografia:
Tinc un llibre amb 113 microrelats, editat per "El Toll". Es diu Capsa de bombons.

Fusió de fotografia i microfragments a microfragments.

Escrits variats i altres coses a L'aixeta.


Per contactar: surfinpop@gmail.com