El mètode Rigall

Un relat de: Carme_
Em presentaré: em dic Guillem Rigall i sóc un reconegut contorsionista del Circ du Soleil. He fet gires per tot el món, he creat el meu propi mètode, he rebut premis, i tot ho dec als pares. A ells i a la seva prudència. Us ho explicaré.

Quan va començar el meu embaràs, l'àvia els digué que als metges només s'hi ha d'anar en cas de necessitat, que si se n'abusa, no t'atenen igual de bé. Com que la mare es trobava perfectament, van fer les mínimes visites mèdiques. Fins que va arribar el dia previst per al meu naixement, però allí dins m'hi trobava tan a gust que no tenia cap pressa per sortir. I així van anar passant les setmanes i els mesos, jo sense moure'm i els pares, tot i la panxa una mica més gran, plens de prudència, mirant de no molestar.

Quan per fi vaig néixer recordo que, en lloc de plorar i buscar el pit, vaig demanar una maquineta d'afaitar. Atípic, oi?

Comentaris

  • M'has arrencat un somriure...[Ofensiu]
    Joan Gausachs i Marí | 20-11-2017 | Valoració: 10

    M’has arrencat un somriure i això, avui en dia, és de molt agrair.
    —Joan—

  • La barba del nadó[Ofensiu]
    Aleix de Ferrater | 20-11-2017 | Valoració: 10

    Realment original, m'has fet riure amb la darrera frase! No cal tanta prudència, no es poden perdre les marranades de tot bon nadó, els seus plors, les seves primeres vocalitzacions, el seu somriure encomanadís. Tot això no es pot perdre! Una forta abraçada, Carme!

    Aleix

l´Autor

Carme_

64 Relats

215 Comentaris

39164 Lectures

Valoració de l'autor: 9.80

Biografia:
M.Carme Marí

Twitter: @carme_tuit / @PetitesHstories

Blog Petites Històries: http://petiteshistories.wordpress.com

Canal YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCEgOFs-D51izvxeP29Ccq0g