El massatgista

Un relat de: Amalasunta
Me'l va recomanar una amiga. Deia que no quedaria decebuda, els seus massatges eren espectaculars, la seva tècnica era peculiar em va avisar, però deliciosa. Em curaria tots els mals, els físics i els mentals. Tan bé m'ho va pintar que no m'ho vaig pensar i vaig demanar hora.
Tot just arribo a la porta del consultori. Només obrir la porta m'arriba la flaire que envolta l'ambient. Olors a bosc i a cítrics, barreja d'herbes que em resulten familiars, m'envolten, em relaxen, em transporten a un altre espai. Sols amb això ja sento com descarrego un xic d'energia negativa. Em convida a deixar les coses a un vestidor, i m'indica que em tregui la roba i quan estigui a punt m'estiri a l'estora que trobaré a la sala. Tot seguit m'indica una porta i se'n va.
En entrar em trobo una sala amb una il·luminació càlida, envoltada d'espelmes. Hi ha una font de pedra en una cantonada i la remor constant de l'aigua em porta a un estadi de calma. Al mig de la sala em sobta que no hi ha cap llitera de massatge, sinó una estora de vímets a terra, a sobre d'un tatami d'estil japonès. Tal com m'ha dit el massatgista em despullo i m'estiro a la safata, d'esquenes, amb una tovallola que ara em sembla massa petita com a única cobertura. Em cobreixo com puc els glutis i la part alta de l'esquena i espero, ara ja una mica nerviosa pel que vindrà. La meva amiga no ha volgut donar-me detalls del que puc esperar, però reia per sota el nas mentre em deia que sobretot el deixes fer i que m'encantaria.
Al cap d'uns minuts l'escolto entrar, em pregunta si estic còmode i es prepara per començar. Dubto d'on es pensa col·locar per fer-me el massatge quan de com sento una lleugera pressió al sentir-lo agenollat per sobre de les meves cames, recolzant-se només subtilment. Reacciono per instint però les seves mans comencen a recorrem l'esquena i em torno a relaxar. Al cap i a la fi això devien ser "les tècniques peculiars".
Realment les seves mans semblen màgiques. Els seus dits em ressegueixen la pell amb un tacte sedós, dolç, amb la pressió justa per no fer mal, però fent-me sentir plaer, les contractures se'm desfan, la pressió desapareix, la remor de l'aigua, les olors, la llum, tot em transporta a una altra dimensió, els problemes s'esvaeixen.
Les seves mans van recorrent l'esquena, l'espatlla, la columna… Baixen fins al maluc i el coxis. Ja estic totalment relaxada quan noto que se situa una mica més avall. El massatge continua llavors als glutis. Certament no tinc contractures allà, però l'oli escampat per la pell em produeix un ben estar físic i mental que fa que hagi deixat de pensar. Les seves mans segueixen grapejant el meu cul, fent incursions a l'esquena per reescampar l'oli per la pell, mantenint-me humida i lliscant. Les mans segueixen baixant i ara treballen per les cames, puc notar com desapareix tot signe de cansament a les cames, amb la mà ample frega tota la cama cap amunt, en direcció al meu cul.
El moviment es va desviant cap a l'interior de les cames, me les separa suaument mentre segueix el massatge. Això em provoca un fil de neguit, que se'm barreja amb certa excitació que no puc controlar. De tant en tant em pregunta si estic bé, i aquest últim cop no sé si he estat gaire convincent. Els seus dits estan ara molt a prop del meu sexe, acaricien els engonals amb delicadesa i la meva respiració s'ha tornat accelerada. Intento dissimular la calma que no tinc.
Les mans s'han centrat en aquesta zona i no sembla que hagin de marxar. Ara s'ha agenollat entre les meves cames, de manera que instintivament les obro una mica més. Els dits segueixen jugant amb l'engonal, passejant de davant a enrere, resseguint les natges fins al perineu. El meu cervell es debat entre fer el crit d'alarma o deixar-lo seguir. Tinc la respiració accelerada i el cor batega depresa. La raó em diu que el faci parar, però la resta del meu cos vol que segueixi. Ell dirigeix els dits cap endavant i comença a temptejar el meu sexe. Acaricia els llavis i arriba fins al clítoris. El ressegueix suaument i el deixa anar. Les seves mans marxen per tornar a acariciar les cames i l'esquena i em sorprenc a mi mateixa amb un sentiment de decepció. Durant uns minuts torna a escampar oli de nou per tot el meu cos i quan crec que ja no hi tornarà les mans tornen a baixar fins al coxis i s'esmunyen de nou per l'engonal. Amb les mans plenes d'oli sento com llisquen per l'entrecuix i en un moment donat uns dits es colen dintre meu i em comença a fer un massatge des de dins pel perineu.
Ja no puc aguantar l'excitació i busco amb els braços quelcom on agafar-me. Temptejant m'aferro al capçal del tatami mentre se m'escapa algun gemec. Ell segueix el seu ritual de preguntar-me si estic bé de tant en tant, preparat per aturar-se si dono l'ordre, però el meu cos ja no em respon, vull que segueixi, en cargolo de plaer. Els dits segueixen el seu massatge amb una mà mentre l'altre em grapeja les natges i ressegueix l'entremig fins al coxis. Puc sentir el meu sexe humit, barreja de liquids i olis. El meu cos es convulsiona frenèticament i ell augmenta el ritme. Durant un instant oblido tot, preocupacions, sentit comú,… Només desitjo que segueixi i fins i tot una part de mi anel.la que vagi un pas més endevant. Començo a imaginar com m’atrapa entre els braços i em posseeix, però ell es limita al massatge amb els dits.
En el moment de màxima excitació no puc reprimir el crit, el meu cos es transporta, se'm recargolen els dits dels peus i una fiblada em recorre de dalt a baix. Ell no s'atura encara, segueix una mica més, provocant que la fiblada es repeteixi vàries vegades més, gemego, crido de plaer, ja no em puc contenir, no em vull contenir. A poc a poc l'orgasme acaba i el ritme del massatge es redueix al mateix temps que els meus batecs. Les mans ara pugen per l'esquena, escampant l'oli, i tornen a baixar només els dits, suaus, subtils, tocant només amb la punta la meva pell. Em provoca un calfred agradable. S'hi està un parell de minuts i acaba suaument.
Sento com s'aixeca i amb un xiuxiueig em diu que no tingui pressa, que m'estigui el temps que necessiti. Tot seguit marxa deixant-me sola amb les espelmes i la remor de l'aigua de fons.
Tot el cos em tremola però em sento extremadament relaxada. Certament la meva amiga tenia raó, el massatge no em deixaria decebuda, de segur que repetiré.

Comentaris

  • Imaginava...[Ofensiu]
    Akeron343 | 07-04-2021 | Valoració: 8

    ...la protagonista emmig d'una tempesta dels sentits i el massagista treballant amb eficiència japonesa, flema britànica i inexpresivitat xinesa...

    Tot i la manifesta forma eròtica del relat, hi crec percebre un fi to irònic i trapella que m'ha fet llegir-lo amb un somriure sota el nas.
    I com sempre, text curull de detalls, com a mi tant m'agrada.

    Moltes gràcies pel relat.