El comissari

Un relat de: Bonhomia

El comissari es passa la mà pel cap i degota suor. El comissari és un monstre. Ell, això, ho deu saber o no ho deu saber?
El comissari s'ha cagat als pantalons de tant ploriquejar. S'ha fet caca al llit. Viu separat i no sap com netejar-se, no sap com netejar-ho.
El comissari s'ha tirat per la finestra, fent un gran bot amb la seva panxa grossa que l'ha tornat a entrar per la finestra.

El comissari no té cap més remei que seguir sent un monstre... podrit, en va, capficadíssim en no-res...

I aquesta és la vida d'algun o segurament més comissaris.

Comentaris

  • A mida que anava llegint[Ofensiu]
    Leela | 28-03-2009

    el teu relat anava veient el comissari com un personatge de comic. L'he vist caure per la finestra i rebotar, i ho he vist en blanc i negre, com negra era la brutícia que tenia al pis i no sabia netejar.
    M'ha agradat el teu relat. Té un toc de surrealista digne d'un bon comic. No sé si també dibuixes, si no ho fas t'animo a posar-li imatges a aquest comissaria teu.

    Moltes felicitats pels teus relats!!!

l´Autor

Foto de perfil de Bonhomia

Bonhomia

646 Relats

1852 Comentaris

513951 Lectures

Valoració de l'autor: 9.87

Biografia:
L'armonia commou la selva verge de paratges interexternalitzats mentre els estels ens somriuen dolçament i les nits i els dies es confonen en boira d'un nou color que brillarà per la mare universal que va fer-nos i cerquem cuidar... si és que aquestes paraules contenen cert ressò d'esperança en un món tan difícil i complicat.