EL CATALÀ, PARAULA I PENSAMENT ?

Un relat de: jomagi
L’estat espanyol busca acabar amb el català per la via d’eliminar la immersió lingüística en l’edat escolar. Una acció repulsiva i repugnant.

La possibilitat dramàtica de l’extinció del català per la del castellà és imminent. S’opta senzillament per substituir-lo subtilment sense que es noti; així de senzill.

La llengua dels nostres enemics que, a part de saber-la, a molts els sona inevitablement més ‘cool’, fresca i enrotllada que no pas el ‘vulgar’ català.

A aquesta diglòssia s’hauria d’afegir la idea de la ‘moda’, a més de la barroera oficialitat forçada, imposada i executada per una colla de polítics plens d’odi i catalanofòbia.

El català no està gens de ‘moda’. Crec que els catalans gruem afanyosament per a la nostra extinció!... Si hom observa atentament el que han fet i el que fan tota aquesta ‘nostra’ multitud de bestiari de polítics ineptes, sembla que l’objectiu és aquest.

Crec que això ja és pandèmic i sobretot un problema d’higiene mental.

Comentaris

  • Defensar la nostra llengua[Ofensiu]
    Prou bé | 25-11-2021

    He llegit un fil interessant a Twitter:
    Https://twitter.com/pous/status/1463582253838213124?s=24

    Així mateix molt d'acord amb tu!
    Amb total cordialitat

  • Trista realitat...[Ofensiu]
    Gardenia | 25-11-2021 | Valoració: 10

    Jomagi, has donat al clau...la trista realitat que estem vivint a la nostra terra, cada com s'escolta mes el castellà, tant entre catalans com els nou vinguts....
    Força a la llengua CATALANA !!!