Eh tu, saps que? Que t'estimo

Un relat de: lady_belen

Doncs si, sí, si i sí, ho reconec, ho admeto, cada dia que passa m'agrades més i cada dia que passa signifiques més per a mi.
Quan estic amb tu és quan em sento viva de debò i sento que quan et tinc, tinc tot sense tindre gens. Feia molt que no em sentia així, ni m'enrecordo quan va ser l'última vegada que vaig estar d'aquesta manera. I encara que em faci mil preguntes que o qui sóc per a tu, o si encara que sigui t'enrecordes un segon de mi al dia, si recordes cada moment que hem passat junts, si cada vegada que et crido et passa com a mi, que em surt un inevitable somriure, si t'importo encara que sigui gens ni mica ,si t'acordes del dia que ens vam conèixer, si quan et beso, en aquest moment també sents que no hi ha ningú més en el món...
Encara que em pregunti aquestes coses i moltes més, jo sóc feliç, feliç perquè sé que d'una manera o una altra estàs aquí, no sé si per molt o poc temps, però et juro que si per mi fora estaries aquí per a sempre...

I no ho aguanto més, és que no aguanto les ganes que tinc de dir-te que t'estimo, de cridar-ho tan tan alt que et faràn mal les oïdes, i ho escoltarà tot el món i sé que la meva veu estriparà l'aire, i arribarà més enllà de les estrelles... I ja està. No tinc res més que dir perquè almenys a mi ja em sobren les paraules...

i no fa falta que digui que aixó va per a tu..

Comentaris

  • amor, amor, amor...[Ofensiu]
    rosanegra | 02-04-2009 | Valoració: 10

    quina declaració més preciosa, ja m'agradaria que alguna noia des d'una pàgina de relats fera això per mi ... em quedaria com digueu ara els joves: flipat !
    deus estimar molt eixe noi com per a dedicar-li tants relats..
    i per això et deixo un 10 enorme.

    un petonet maca :)


    oriol.

  • Un sentiment clar[Ofensiu]
    Unaquimera | 02-04-2009 | Valoració: 9

    En efecte! Reconec que es pot escriure en majúscules, o en lletres de color, o augmentant la mida, però no es pot dir més clar, no es pot expressar el sentiment d'una manera més clara: "Quan estic amb tu és quan em sento viva de debò".
    Qui més qui menys, tots hem sentit l'enamorament i qualsevol lector/a pot entendre la sensació a què fas referència.

    Continuo llegint-te, ja ho veus...

    T'envio una abraçada ben viva,
    Unaquimera

  • moltes gràcies per deixàrme un comentari i m'ha agradat molt el teu relat![Ofensiu]
    laura_13 | 15-03-2009 | Valoració: 9

    Hola! m'ha agradat molt el teu rekat esta bastant be i aixo de estimar es bo dir-ho aunque fagi molta vergonya!! jaja be wapisima m'en vaig! si vols em pots donar el teu msn i parlam! i jo també seguiré llegint els teu relats!


    gràcies! ;)




    un beso!

  • Bon títol[Ofensiu]
    Jo i prou | 26-11-2008

    Aquest sentiment que contes crec que és molt fort.

    Ja havia llegit el relat anterior, trobo que defineixen molt bé aquestes sensacions que escrius.

    I també trobo que penso semblant que aquest relats.

    Ànims i espero continuar llegint relats teus!

Valoració mitja: 9.33

l´Autor

Foto de perfil de lady_belen

lady_belen

22 Relats

90 Comentaris

42474 Lectures

Valoració de l'autor: 9.83

Biografia:
Es pot dir que els meus ulls van veure la llum per primera vegada un dia del fred mes de novembre de l'any 1990 a la ciutat de valència.

Ara, en la actualitat sóc estudiant de magisteri.
En el meu temps lliure i moments de solitud, por, felicitat... solc escriure.
Escriure em fa sentir bé, em tranquil·litza confessar-li les meves penes i alegries a una pobra fulla de paper o a la pantalla del meu estimat ordinador...

Vaig descobrir aquesta pàgina fa molt de temps i em passava sempre a fer-li un cop d'ull, i ara m'he animat a participar en ella, aprofitaré el poder llegir a altres autors i que opineu sobre mi... i a mesura que passi el temps espero, amb els vostres comentaris, opinions i llegint relats, que pugui aprendre a escriure millor del que ara ho faig.