el vaixell de paper.

Un relat de: lady_belen

No corris, estigues tranquil, que t'espero.
vuic que vinguis a mitja nit, volant i que entris per la meva finestra , i que em dones la mà... anem-nos lluny d'aquí, que ja m'avorreix i estic farta de tot el que m'envolta,.
Podem anar allà on tu més vulguis, així que tanca els ulls i pensa... pensa en un lloc màgic, dóna igual lo lluny que estigui... i no et preocupis que tenim a la nostra disposició el meu vaixell de paper.

De que et sorprens? no sabies que tinc un vaixell? doncs si, tinc un, i saps que? ho vaig fer amb les meves mans, amb la carta d'amor que tu em vas manar.

No te les donis més d'estrella, perquè en el meu cel tu ja no brilles .

Comentaris

 • Invitació i aclariment[Ofensiu]
  Unaquimera | 23-05-2009 | Valoració: 10

  Resulta aquest un relat ben curiós... ja que és una invitació serena a algú ( "t'espero. vuic que vinguis" ), un oferiment ( "Podem anar allà on tu més vulguis" ) a l'autor d'una carta, a qui després es deixa ben clar que ja no il·lumina l'espai de qui parla.

  El relat està, doncs, dotat d'una certa dosis d'intriga que li dona un punt atractiu i provocador!

  T'envio una abraçada brillant en mig d'un dia ennuvolat,
  Unaquimera

l´Autor

Foto de perfil de lady_belen

lady_belen

22 Relats

91 Comentaris

41483 Lectures

Valoració de l'autor: 9.83

Biografia:
Es pot dir que els meus ulls van veure la llum per primera vegada un dia del fred mes de novembre de l'any 1990 a la ciutat de valència.

Ara, en la actualitat sóc estudiant de magisteri.
En el meu temps lliure i moments de solitud, por, felicitat... solc escriure.
Escriure em fa sentir bé, em tranquil·litza confessar-li les meves penes i alegries a una pobra fulla de paper o a la pantalla del meu estimat ordinador...

Vaig descobrir aquesta pàgina fa molt de temps i em passava sempre a fer-li un cop d'ull, i ara m'he animat a participar en ella, aprofitaré el poder llegir a altres autors i que opineu sobre mi... i a mesura que passi el temps espero, amb els vostres comentaris, opinions i llegint relats, que pugui aprendre a escriure millor del que ara ho faig.