Per a sempre.

Un relat de: lady_belen

M'agradaria poder escriure tantes coses ara que és tard i no puc dormir... però no em surt gens.
Ja es que t'he dit ja unes mil vegades el molt que et vull, i si se que si et pares a pensar en lo bonic que és tenir a una persona al costat que t'ho digui ... llavors ja no penses que ja ho hagis dit mil vegades, perquè l'última vegada que ho dius val molt mes que totes les anteriors, has passat més temps amb aquesta persona a la qual va dirigit aquest t'estimo... més temps pot ser tan sols un segon, el segon que trigues a dir aquest t'estimo, però saps també que cada segon al costat d'aquesta persona és únic i té un valor incalculable i el que s'ha dit, només per aquest segon més aquest t'estimo és el que més val de tots.
Ara si parés d'escriure ja quedaria això bonic i molts pensarien oh que romàntic, altres... que cursi...i així moltes més reaccions hauran sorgit al llegir l'anterior, però jo solament busco una reacció, la teva Eliseu... un somriure.
Mentre escric això, tu dorms...
pf és que hem passat tants moments inoblidables.. que ja fa gairebé un any que estem junts :) que és molt temps però alhora poc..
No vaig a oblidar mai les nostres abraçades , les pessigolles (assassines i no assassines ) , aquests primers sms on el meu cabet posaba al final un (L).. però el meu cor sabia ja que era un t'estimo... aquests petons curts, també petons llargs que sembla que no acaben mai, estones mirant-nos sense dir gens, nits passejant agafats de la mà encara que faci fred, altres estones dormint un al costat de l'altre...
Solament vull que sàpigues que el teva nena va a estar ahi sempre, saps que si ets bo no em vaig a anar mai mai val? t'ho he dit abans.. i que vaig a estimar-te com el primer dia. També seguiré marejant-te com de costum, que no estic boja ehh? (que va..¬¬ jaja), i me'n aniré corrent pel carrer perquè m'agafis, i et posaré la meva carassa de llàstima perquè em donis petonets =) (però solament en persona que per la cam i per telèfon no, que saps q em fa vergonya)... i moltes coses més que no vaig a dir perquè son nostres...teves i meves, però que no oblidaré mai cap moment que hem passat junts..
Que vull que sàpigues que t'estimo més que a la meva vida, més que a l'aire que respiro, més que als meus ulls, més que a les meves mans... i no puc evitar que caiguin llàgrimes al pensar algun moment dolent que hem tingut... però que ho compensen sens dubte els moments bonics =) que em demostres sempre que em vols i que mereix la pena estar al teu costat.. i crec que em vaig a dormir ja... t'estimo Eliseu, t'estimo més que a res en aquest món.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de lady_belen

lady_belen

22 Relats

90 Comentaris

42475 Lectures

Valoració de l'autor: 9.83

Biografia:
Es pot dir que els meus ulls van veure la llum per primera vegada un dia del fred mes de novembre de l'any 1990 a la ciutat de valència.

Ara, en la actualitat sóc estudiant de magisteri.
En el meu temps lliure i moments de solitud, por, felicitat... solc escriure.
Escriure em fa sentir bé, em tranquil·litza confessar-li les meves penes i alegries a una pobra fulla de paper o a la pantalla del meu estimat ordinador...

Vaig descobrir aquesta pàgina fa molt de temps i em passava sempre a fer-li un cop d'ull, i ara m'he animat a participar en ella, aprofitaré el poder llegir a altres autors i que opineu sobre mi... i a mesura que passi el temps espero, amb els vostres comentaris, opinions i llegint relats, que pugui aprendre a escriure millor del que ara ho faig.