D'on el puc treure?

Un relat de: Bonhomia

D'on puc treure l'amor si tu no me'l dónes? Puc caminar i pensar, caminar i intentar consolar-me... però trobar l'amor? L'amor se'm nega com per decret fatalista, i jo dóno voltes sobre el mateix cercle tancat. Amor... diuen que tothom hi somnia, però i a mi què! Jo vull el meu! El món és com un espectacle de circ i el meu cor és allà enmig, encara que rodejat, sol. Només la tinta d'aquest bolígraf em consola per conscienciar-me de que no sempre podem tenir el que volem. Però en aquest cas, per a mi, és molt bèstia.
M'amago en la foscor. Tinc una timidesa provinent del reflex del meu rostre, del descoratge, que em fa amagar. I amb la pena i amb la tristor convisc, si es pot dir així, perque no hi ha motiu per discutir. Estic tan simple com realment enfonsat.
Una finestra per on passa l'aire del carrer, una llum, una música,... i això. Però això... per què?

Comentaris

  • Jo t'en deixo[Ofensiu]
    Orgull_de_classe | 13-07-2006

    t'en deixo...a canvi de que..quan jo no sapiga d'on treure'l...tu...m'en puguis oferir...un bocí...del teu.

    magnific

  • ostres...[Ofensiu]
    tardors | 14-06-2006 | Valoració: 9

    et dic per experiència que l'esperança no s'ha de perdre, encara que li fotria un cop de puny cada vegada que algú m'ho diu, tenen raó...
    Molt maco i molt dur el relat (no sé si per tu de ficció..) però jo m'he sentit molts cops així i és fatal... la solució és: SOMRIURE!
    Al mal temps BONA CARA!!

    Seguiré llegin-te! ;)

l´Autor

Foto de perfil de Bonhomia

Bonhomia

646 Relats

1852 Comentaris

514965 Lectures

Valoració de l'autor: 9.87

Biografia:
L'armonia commou la selva verge de paratges interexternalitzats mentre els estels ens somriuen dolçament i les nits i els dies es confonen en boira d'un nou color que brillarà per la mare universal que va fer-nos i cerquem cuidar... si és que aquestes paraules contenen cert ressò d'esperança en un món tan difícil i complicat.