Dins meu

Un relat de: Honrat Penat
El buit a dins meu ha anat creixent durant la darrera setmana. Ara ja no tinc aquell somni recurrent on mentre estic assaborint una tassa de llet amb cereals se'm remou l'estómac i un singlot amb eructe m'obliga a escopir el xarbot làctic de grànuls d'arròs inflat, grumolls marronosos i dents damunt l'hule de flors de la taula.

Tinc la impressió que m'han entrat per algun lloc, com una carpeta desprotegida en un servidor de la feina, hackejat i amb totes les dades privades de clients exposades al món. És com trobar-se enmig de la plaça major sense pantalons i una multitud de cares desconegudes t'assenyalen esfilagarsant-se i rient.

Últimament, quan tanco la porta del pis a la nit l'haig de comprovar un parell de vegades, espiant el passadís fred i distorsionat per la lent esfèrica de l'espiell de la porta. Però ja no hi ha gent morta penjada dins l'armari enmig de la roba que espera el canvi de temporada, i quan l'emissió de televisió s'exhaureix a altes hores de la nit, ja no hi crepiten milers d'ulls observant-me mentre em regiro somnolent i embotit en pijama pel sofà.

He observat que ulls s'estan enfonsant dins les conques progressivament i no recordo quant fa que no vaig de ventre, i no pas per por que una mà emergeixi de la tassa i m'estrenyi els genitals, no. Simplement, perquè ja no en tinc necessitat.

Sospito que dins meu ha nascut un forat negre que se m'està empassant a poc a poc, els meus òrgans són cruspits per moviments espasmòdics i s'estan espaguetitzant a càmera lenta quan entren a l'horitzó de successos d'aquest cos aliè que m'està penetrant des de dins. Ara ja no parlo, i sospito que la meva tràquea ja deu ser com un tobogan de parc aquàtic decadent, sense ni un fil d'aigua que hi baixi. Quina paradoxa! Ja es pot anar expandint l'univers, que jo, em contrec, cap a mi, em xuclo a mi mateix i acabaré desapereix...


Comentaris

  • Disculpa'ns tu[Ofensiu]

    Per la nostra insistència a enviar-te missatges.
    Que vagi a l'SPAM els primers cops ja sol passar.

    Enhorabona.

  • dades, dades, dades....[Ofensiu]
    Honrat Penat | 30-04-2021

    Ja he enviat les dades. Disculpeu, el meu gestor de correu us deu haver pres per SPAM... qui l'ha fregit!

  • dades, dades, dades....[Ofensiu]
    Honrat Penat | 30-04-2021

    Ja he enviat les dades. Disculpeu, el meu gestor de correu us deu haver pres per SPAM... qui l'ha fregit!

  • dades, dades, dades....[Ofensiu]
    Honrat Penat | 30-04-2021

    Ja he enviat les dades. Disculpeu, el meu gestor de correu us deu haver pres per SPAM... qui l'ha fregit!

  • El correu on has d'enviar-ho[Ofensiu]

    Disculpa un cop més, però ens hem oblidat de dir-te on cal enviar les dades, tenim el cap a can Pistraus.

    concursos.arc@gmail.com


    L'esperem!

    I gràcies un cop més.

  • Benvingut al concurs[Ofensiu]

    Disculpa, sembla que el missatge on et demanàvem les dades es deu haver extraviat, ja que tenim constància d'haver enviat el missatge, però ara no el veiem en cap dels teus relats, potser ho vam fer un que ja no hi és i tu potser quan el vas rebre en el teu correu va anar la carpeta de la brossa.

    De totes maneres, ens calen aquestes dades:

    Nom:
    Adreça:
    DNI

    Moltes gràcies.

  • gràcies[Ofensiu]
    Honrat Penat | 29-12-2020

    gràcies @berguedana, soc nou aquí, escric i publico en altres llocs, s'agraeix el comentari

  • Excel·lent[Ofensiu]
    berguedana | 26-12-2020 | Valoració: 10

    El teu text té una forma excel·lent. Com només has publicat un relat, t'animo a fer-ho tot sovint, perquè ho fas molt bé.

  • Relat rebut[Ofensiu]

    El teu relat entra a concurs, gràcies per participar.

    Comissió XI Concurs ARC

l´Autor

Honrat Penat

21 Relats

73 Comentaris

7260 Lectures

Valoració de l'autor: 9.75

Biografia:
Em dic Josep Masanas Camps i el pseudònim ja em ve de quan fèiem una revista a l'institut; és una clara referència a la dualitat de Batman, que de nit fa "les seves coses" i de dia "unes altres". En el meu cas, de dia no soc un multimilionari filàntrop, sinó que soc un professor de cicles formatius d'informàtica. De nit: pel·lícules, lectura, astronomia i jocs de taula i rol...

Si en voleu llegir més als Relats a Lektu i a la revista digital Descriu.org, un parell al Núvol,
i aquest 2022 he presentat la meva primera novel·la publicada en paper 2dd20 Dos daus de vint. Es pot trobar molta informació d'ella al següent enllaç a linktr.ee. Per mandrosos, el primer link és al vídeo de presentació que vaig fer el passat 19 de gener a la llibreria Gigamesh de Barcelona.


A part, tinc algun conte publicat en reculls d'antologies i una novel·la curta Roderes de Cometa).

La xarxa social on més sovint "m'enganxo" i piulo és twitter, sota el nom de @jmasanas. Des d'allà, de tant en tant, llenço algun microrelat...