De dalt a baix

Un relat de: Bonhomia

Rajolins d'herbes triturades
cels vermells
llàgrimes de mamut
orgies potents

Gelats de taronja
ratolins delinqüents
ens tapa l'alba una mosca
però nosaltres somriem

Les estrelles se'ns escapen
sota terra hem anat a parar
els molins segueixen fent feina
voltes i més voltes hem de donar

Un uranià es treu el barret
davant l'esplèndida Andròmeda
ja és Nadal
però a l'univers se li ha escapat

Jo tiro pedres contra la paret
i la paret explota
cau sobre meu
i tu et salves

Per coses de la vida
t'has quedat sola
però tens un món on viure
jo t'observo

Comentaris

  • Ei , Sergi[Ofensiu]
    GTallaferro | 14-01-2007 | Valoració: 10

    sembla que ens anem tornant els comentaris,,,ehhh jejeje.
    Crec que tens una originalitat aplastant i una força tremenda alhora d'escriure. Aquest poema n'és una bona mostra. M'ha encantat!!!
    Mira,sobre l'últim relat que m'has comentat, haig de confessar unes quantes coses:
    Fa un quant temps em van diagnosticar transtorn bipolar, però, jo com tu...sóc la persona "més normal del món" (ho poso entre
    cometes perquè ho he plagiat de la teva biografia). Ho he superat, fent bondat amb medicació, però sobretot amb molta força de voluntat. El meu gran secret ha estat treure'm l'etiqueta que et posen els psiquiatres, del damunt. He aconseguit tornar a connectar.me com era abans de la malaltia, i a dominar-la i a treure'n els aspectes positius, amb la meva personalitat. A vegades et sents fora de control, però tot passa i tornes a estar bé.
    Jo crec que la "bogeria" és una altra manera de veure les coses. Tothom qui he conegut que la "pateix" té molta més sensibilitat que qualsevol altre persona "normal". No és cap tara ni cap xacra. A més, molts escriptors i artistes han destil·lat grans dosis d'humanisme, intel·ligència, amor, puresa i intel-lectualitat en les seves obres, han "patit malalties mentals", com ja deus saber: Virginia Woolf, Ernest Hemingway, Sylvia Plath. També pintors com Van Goch, directors de cine com Terry Gillian, cantants com Sting, Lou Reed...
    En fi, que et comprenc més bé del què et penses, tot i que potser m'ha costat confessar-me perquè no sóc tan valenta com tu.
    Et recomano que segueixis escribint, perquè per a mi, és un plaer llegir-te
    Molts ànims i una forta abraçada!!!!!

l´Autor

Foto de perfil de Bonhomia

Bonhomia

646 Relats

1852 Comentaris

513902 Lectures

Valoració de l'autor: 9.87

Biografia:
L'armonia commou la selva verge de paratges interexternalitzats mentre els estels ens somriuen dolçament i les nits i els dies es confonen en boira d'un nou color que brillarà per la mare universal que va fer-nos i cerquem cuidar... si és que aquestes paraules contenen cert ressò d'esperança en un món tan difícil i complicat.