DARRERE DELS NOMS

Un relat de: Pages@s
Els noms de les cases tenen coses misterioses amagades. En una casa d’Anglaterra, en un poble d’allà, hi havia una caseta gran però vella. Allà no hi vivia ningú perquè el nom de la casa era terrorífic. Aquella casa s'anomenava “bewitched house”. En aquell carrer no hi passava ningú. Potser sí que estava embruixada. Però un senyor de vuitanta-un anys sabia quina història hi havia darrere d’aquell nom, ell no li tenia por. Davant d’aquella casa va dir: Aquesta casa té una història que no fa por però…
Tot va començar en… Un dia per Halloween. Unes noies disfressades de bruixes van començar a embrutar la casa, a maltractar-la, trencar-la i per això es diu “bewitched house”. Aquesta és la història.
Ara tothom ho va entendre i ningú li té por.


PAPAYA GG

Comentaris

  • la por [Ofensiu]
    Atlantis | 25-02-2024

    La por, a vegades ve del no saber. Quan sabem el perquè de les coses perdem la por.

  • embruixada?[Ofensiu]
    Solsona Bot | 22-02-2024

    Una casa embruixada, que realment no ho és. El nom li és causat per la deixadesa d'unes noies disfressades de bruixes. Quan saps la veritat, ja no fa por. Un bon relat!

  • Imaginació[Ofensiu]
    Cesca | 21-02-2024

    Les històries que hi ha darrere els malnoms són importants. La imaginació no té límits i podem fabular contes que no tenen res a veure amb la realitat. Tal com passa en aquest relat, oi?

l´Autor

Foto de perfil de Pages@s

Pages@s

64 Relats

279 Comentaris

9895 Lectures

Valoració de l'autor: 9.60

Biografia:
Som un grup de nens i nenes de Cicle Superior d'Educació Primària que fem un taller d'escriptura en català utilitzant les bases del concurs de microrelats.