Confessió

Un relat de: Pluja

La bellesa és maltractada a les meves mans. Les més dolces paraules, sorgint del meu cor i manipulades per la meva ment, es converteixen en gotes àcides de ressentiments passats.

Em vaig autoimposar canviar, però ha estat una fita inassolible. Els mots es recargolen sobre ells mateixos creant imatges invisibles pels ulls racionals que ens obliguen a caminar sobre teixits fràgils.

Una flor tendre, el cant d'un ocell enmig de la natura perduda es converteixen a través de la meva mirada en el record d'una infància perduda i la dissonància que ha composat la meva vida juntament amb la societat que estic obligada a conviure.

Una pausa, això és el que li demano a la meva ment. Els meus dits, garratibats del terror que creen, no poden més. La meva llengua, gèlida mà comunicadora, resta ja morta. El meu alè és un tub pudent que ho crema tot al seu pas.

Només desitjo això; un temps perquè la blancor ho encanti tot i ho purifiqui amb la seva màgia, ja que el dolor de la meva imaginació m'impedeix veure la lluminositat que em pertany.

Comentaris

  • Quin...[Ofensiu]
    Henry | 19-06-2005

    contrassentit. Tota la màgia de les paraules s'esbaeeix en la malícia d'una ment que s'encaparra en seguir anclada en el passat, i crea aquest teixit fràgil que ens impedeix canviar el rumb els nostres peus, que han de seguir l'entrellat d'aquesta tela d'aranya...
    Algun cop a la nostra vida hem desijtat tant canviar de rumb, i a vegades s'ha quedat aixo...en un desitg...

    M'ha encantat!

  • un espai...[Ofensiu]
    Capdelin | 17-06-2005 | Valoració: 10

    una pausa... un allunyament del quadre personal de la vida per veure'l amb perspectiva... i poptser llavors veuràs que no tot és tant ferotge com semblava, que no era negre sinó gris... que rere les impressions personals hi ha matissos blancs i senzills que et fan canviar la mirada...
    depenem tant del paisatge, dels altres, de les ombres, de les paraules dels altres... que de vegades correm el perill de ser allò que els altres dibuixen...
    un petó i una abraçada!!!

    PD. demà... et contestaré... ja era hora!

l´Autor

Foto de perfil de Pluja

Pluja

58 Relats

191 Comentaris

70991 Lectures

Valoració de l'autor: 9.62

Biografia:
Buscar paraules per la biografia d'una persona que no es defineix és com intentar retenir la sorra del fons marí quan la brisa i el sol l'il·luminen.

Tothom té dues cares:

- Riallera, boja, hiperactiva, innocent en el moment apropiat.

- Àcida, abstracte, críptica davant d'un full en blanc.

Fotografia: Fuga en dos colors (Kupka)

Per quan l'avorriment fa de les seves:
Algunes imatges