COMPTE ENRERE

Un relat de: Laila
Deu, les gotes de pluja regalimen pel finestral de la biblioteca. Assegudes l’una al davant de l’altra repassem els apunts de la uni amb la concentració glaçada i el cor roent.
Nou, la meva companya fa rodolar el bolígraf entre els dits i, de tant en tant, se l’acosta als llavis i el deixa reposar entre les dents. La seva mirada de mel s’enganxa a la meva pell, els seus mugrons com cireres xiuxiuegen darrere la samarreta de cotó.
Vuit, per sota de la taula acosto un peu descalç cap a les seves cames enfarinades de seda negra, que m’han segrestat l’enteniment només veure-la arribar. Ella me l’agafa i l’amanyaga entre les seves cuixes de cotó.
Set, llenço un paper rebregat, perfumat de tinta fresca i rubor, que s’endinsa al passadís de filosofia. Ens aixequem les dues alhora per atrapar la penyora que rodola entre les rengleres de llibres.
Sis, la seva boca de molsa, em retorna el gust del cafè que ens acabem de prendre. El fil musical eclipsa el gemec tènue que llisca per la seva llengua de maduixa. Em sembla que cor se’m sortirà del pit.
Cinc, encalitjats pel seu perfum cítric, els meus dits han traspassat la frontera custodiada per la faldilla i juguen amb els plecs del seu sexe. Que maca ets, li dic. Ella esbufega. Sento passes que s’acosten.
Quatre, nuem les nostres mans en el plaer, les tenim presoners entre els nostres pubis. Veus properes. És un frec sideral, còsmic, celestial.
Tres, sensacions que s’enlairen del cony a l’espai en mil·lèsimes de segon. Ella somriu. Les cames em tremolen. Les veus atenuades a l’altre costat de la prestatgeria actuen de combustible i ja viatjo galàxia enllà.
Dos, onades efervescents em mullen el clítoris de sabor; la següent més intensa que l’anterior. Crec que veig saturn, i m’enredo en un anell de cobdícia luxuriosa.
Un, el vol no té aturador, noto tot el cos impregnat de plaer, com en un bany d’estrelles masturbadores.
Zero, una nebulosa de colors i goig tenyeix de passió la grisa tarda d’estudi.

Comentaris

  • Del "Deu" al "Zero"...[Ofensiu]
    PERLA DE VELLUT | 01-04-2021 | Valoració: 10


    M'ha impressionat el teu relat, Layla. Has fet un "compte enrere", magistral, on les teves accions són autèntiques i molt bones. Quanta fantasia li has posat a aquest relat.
    M'alegre d'haver-lo llegit.
    Enhorabona, Layla.
    Saluts.

  • Enhorabona[Ofensiu]

    Benvolgut/benvolguda participant:

    Enhorabona! El teu relat ha estat seleccionat pel jurat d’autors i d'autores de l'Associació de Relataires en Català, com a finalista de l'XI Concurs ARC de Microrelats «Gèneres Narratius» i per formar part del volum recopilatori amb totes les obres finalistes.
    És per això que, en haver quedat seleccionat/ada en la convocatòria, t’agrairíem que, tan aviat com et sigui possible, ens facis arribar l’autorització perquè el relat sigui inclòs en el recull, com bé s’indica a les bases del Concurs.
    Només cal que ens enviïs per correu electrònic a l'adreça: concursos.arc@gmail.com el text que adjuntem al final d’aquest comentari amb l’assumpte AUTORITZACIÓ PUBLICACIÓ RECULL GÈNERES NARRATIUS, tot fent un copiar i enganxar, i complimentant les teves dades personals.

    Cordialment,

    Comissió de Concursos - ARC


    /////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////




    TEXT AUTORITZACIÓ

    En/na ......................................................................................
    amb DNI. Número .......................................................................
    i nick/pseudònim relataire ...........................................................

    AUTORITZO
    a l'Associació de Relataires en Català (ARC) a incloure el microrelat ...........
    ..............................................................................................., seleccionat del mes de ......................................, dins del subtema ........................................., del qual en soc autor/a, en el recull de microrelats «Gèneres Narratius» que s’editarà a finals de 2021,
    on vull constar amb el nom d'autor/a .............................................. (en cas de no omplir aquest apartat s'entén que l'autor/a vol aparèixer en el recull amb el nick/pseudònim amb el qual ha participat en el concurs).
    Així mateix també atorgo el meu consentiment per incloure qualsevol altre microrelat seleccionat al llarg de la present convocatòria i del qual jo en sigui l’autor/a i a difondre el seu contingut (en part o totalitat) pels mitjans habituals de l’ARC.

    Data .......................................

  • Aquest sucós compte enrere[Ofensiu]
    kefas | 14-03-2021


    Només s’accedeix a l’excel·lència amb una bona educació

    Aquest sucós compte enrere
    d'activitat escolar
    ens ensenya a amistançar
    els bons fruits de la figuera

    Res millor que una ma amiga
    en un acadèmic acte
    per ensenyar el nostre tacte
    a exprimir més bé la figa

  • Relat rebut[Ofensiu]

    El teu relat entra a concurs, gràcies per participar.

    Comissió XI Concurs ARC de microrelats