UN ÈXIT EXTRAVAGANT

Un relat de: Laila
Vet aquí que una vegada, una bella i vella dama que només vivia per destacar. Feia temps que, en aquell regne proper, l’elegància i el bon gust se’ls havia empassat l’ànsia de fama i reconeixement. Ella, cada dia, consultava els m’agrada que recollia a les xarxes i viva atenta al ritme amb què s’engreixava la massa de seguidors dels seus canals.

Però ja feia unes setmanes que una influenciadora jove li arrabassava protagonisme a cor què vols: la seva fillastra. Una neneta pàl·lida perquè sí i sibil·lina com ella sola, que jugava fort i arriscava al límit. Lluïa vestits fets de closques de llamàntol, es va fer implantar tentacles de pop a la testa i s’havia tatuat l’esquena sencera com si fos una zebra.

Mad R. Astra no podia competir amb tan atrevides gestes i lluny de voler eliminar a la seva rival, va optar per la més retorçada excentricitat: fer veure que els miralls es negaven a reflectir-la. En publicava l’evidència a totes les aplicacions on tenia compte: els espills de milers de lavabos, emprovadors i perruqueries del tot orfes del seu magnificent reflex. Penjava fotos dels seus viatges i, amb la promesa d’un premi cedit pels seus patrocinadors, els seus fans havien de buscar-la per tots els racons de les imatges.

Com que ningú aconseguia rastrejar-la es va córrer la veu que la gran Mad s’havia tornat invisible i tan ubiqua com el vent. Va esdevenir una deessa a dalt de l’Olimp del ciberespai sense haver d’esforçar-se gens per ser la més original ni fer el ridícul amb grotesques disfresses.

Perquè l’èxit, estimats amics, depèn del color del cristall amb què el mirem i de la voluntat de qui l’emmiralla.

Comentaris

  • Bona vesprada Layla: [Ofensiu]
    PERLA DE VELLUT | 29-04-2022

    Hola; Layla: Espere que estigues bé i tot vaja bé.
    Et comente que des que vaig publicar el meu relat "Un estranger extravagant", no en tinc cap comentari teu en els meus últims relats editats.
    No sé. És que et falta temps per a llegir-me o què. Perquè fa dies i dies que no m'has comentat res. Et tinc com a preferida. Gràcies per la teua amistat virtual.

    Cordialment.
    Que passes un bon dia.

  • Bona definició d'extravagància. [Ofensiu]
    PERLA DE VELLUT | 21-03-2022 | Valoració: 10

    Un relat que mostra l'extravagància d'una persona, en un món ple de ciberespai.
    Volia destacar sempre i això és difícil d'aconseguir-ho. Amb molta fantasia.
    Molt bo i original. Que tingues sort.
    Jo també ja tinc editat el relat de l'extravagant. Quan pugues i tingues temps... Gràcies.

    Una abraçada.

  • Com som![Ofensiu]
    Prou bé | 21-03-2022

    Original i creatiu relat. Parlant de l''extravagància, aprofites per aprofundir en les particularitats de sa societat actual. Bon escrit
    Sort
    Amb total cordialitat

  • Relat rebut[Ofensiu]

    Relat rebut correctament, entra a concurs.
    Gràcies per participar.

    Comissió XII Concurs ARC de microrelats