Autococció

Un relat de: Laila
Es tracta d’una recepta ideal per l’estiu: es remulla la carn amb aigua salada, de manera que, un cop evaporada la humitat, queda la sal necessària ben impregnada; si es vol, es pot arrebossar com una croqueta, però el millor és amarar el tall amb un bon oli i deixar-lo que es torri volta i volta. Segons l’origen de la matèria primera obtindrem un resultat vermell gamba o bombó-latte.

Comentaris

  • Sal necessària.[Ofensiu]
    PERLA DE VELLUT | 29-09-2019 | Valoració: 10

    Bona recept per a assaborir-la, doncs com l'expliques és per a menjar-se-la. I si és per a l'estiu, millor encara... I si queda de color vermell, uff, uff, uff, je je je je...ja me l'apuntaré l'autococció...
    Molt bona, Layla.
    Salutacions.
    Perla de vellut...

    Si vols llegir-me algun relat meu, pots començar pel primer... gràcies...

  • Amb quina?[Ofensiu]
    EstherR | 26-09-2019 | Valoració: 10

    Amb quina materia primera s'aconsegueix el bombó-latte?. Seria ideal com a postrera