Cercador
Autococció
Un relat de: LailaEs tracta d’una recepta ideal per l’estiu: es remulla la carn amb aigua salada, de manera que, un cop evaporada la humitat, queda la sal necessària ben impregnada; si es vol, es pot arrebossar com una croqueta, però el millor és amarar el tall amb un bon oli i deixar-lo que es torri volta i volta. Segons l’origen de la matèria primera obtindrem un resultat vermell gamba o bombó-latte.
Comentaris
-
Sal necessària.[Ofensiu]PERLA DE VELLUT | 29-09-2019 | Valoració: 10
Bona recept per a assaborir-la, doncs com l'expliques és per a menjar-se-la. I si és per a l'estiu, millor encara... I si queda de color vermell, uff, uff, uff, je je je je...ja me l'apuntaré l'autococció...
Molt bona, Layla.
Salutacions.
Perla de vellut...
Si vols llegir-me algun relat meu, pots començar pel primer... gràcies...
-
Amb quina?[Ofensiu]EstherR | 26-09-2019 | Valoració: 10
Amb quina materia primera s'aconsegueix el bombó-latte?. Seria ideal com a postrera