Com gotes d’aigua

Un relat de: Nicolau Poncell i Garcia
Recordo aquell dia que el món feia olor de crispetes i colònia barata. Érem pobres però joves i teníem el temps del nostre costat. Fèiem cua per entrar al Cinema Maldà, anàvem a veure L’Home Elefant i, malgrat totes les nostres pors i dubtes, érem invencibles perquè no podíem mostrar-nos febles. Sempre que podíem, en aquells temps era així, ens fèiem petons i ens fèiem abraçades i les nostres mans resseguien l’un a l’altre, però en aquella sessió de cinema no va ser així. Al sortir vam anar a fer un volt i vam entrar en una granja a fer un toc. Va ser llavors quan m’ho vas dir.

Llavors vaig pensar que m’havia tocat la rifa i hi vaig estar pensant durant molt de temps, de fet encara hi penso ara i hi he pensat sempre de tant en tant. Sempre tindré un somriure per a tu, fins i tot si un dia la meva mirada no et somriu t’estaré somrient per dins; em vas dir amb un posat una mica seriós i molt tendre que només vaig poder contestar amb un somriure i una llàgrima.

Avui l’olor de les crispetes m’ha transportat i, per una estona, tornàvem a ser al cinema. No podem pas queixar-nos de la vida que hem tingut. Potser, fins i tot, amb més moments bons que no pas dolents. Tot i que la vida se'ns ha rifat. Sempre tinc els teus somriures a més a més de les teves atencions. I saps que tu tens els meus somriures ni que ara ja no te’ls pugui fer.

Comentaris

  • Records.....[Ofensiu]
    Rosa Gubau | 20-12-2022

    agradables que venen a la ment, i que per això sovint es tenen presents. Un relat amb un enfoc tendra d'una estimació per sempre.

    Molta sort, i bones festes.

    Cordialment.

    Rosa.

  • He enviat abans d'hora[Ofensiu]
    Prou bé | 20-12-2022

    Faltava
    Sort
    Amb total cordialitat

  • Junts[Ofensiu]
    Prou bé | 20-12-2022

    Fins que ja no pot ser. Emotiu en la seva planera descripció d'una relació, eterna?

  • Relat rebut[Ofensiu]

    Relat rebut correctament. Entra a concurs.

    Gràcies per participar.

    Comissió XIII Concurs ARC de microrelats