COLORS SENSUALS, PROHIBITS

Un relat de: Jaumedelleida

COLORS SENSUALS, PROHIBITS


Una vegada vaig voler redactar un conte sobre els colors.

Un conte, per cert, molt verd que tractava sobre un príncep blau vestit de lila que sempre duia una flor a la mà de color rosa i que aspirava de continu rebre els favors d'una sensual dama bruna.

Tot això, ho vaig fer en un dia gris on el cel no permetia albirar ni una escletxa d'atzur lliure; tot era moreu en la nuvolada.

El volia escriure amb ploma daurada de tinta turquesa sobre cel·lulosa beix amb ribets de color granat. En aquest conte no s'incloïa però, el groc malgrat s'hagi citat per excusar-lo.

Però com en aquesta història, el protagonista de carnació pàl·lida rebia una estrepitosa carabassa per part de la dama, també empal·lidida malgrat l'origen de la seva fuliginosa pell, i atès sobre tot, el contingut del relat que posava els sentits al roig viu, a part de què contenia un marró de tal consideració, no se'm va permetre finalment dur-lo a la publicació.

Per tot això doncs, sento que tot plegat quedés en un paper en blanc i no us hagi pogut ni tant sols contar-vos-ho.
Estic negre ja de tanta censura arreu!

Comentaris

  • Genial![Ofensiu]
    almenarenca | 27-04-2008 | Valoració: 10

    Torno a repetir el que havia dit i aquest cop, posant la valoració, que me n'havia descuidat.

  • Genial![Ofensiu]
    almenarenca | 27-04-2008

    M'encanta aquest relat. T'he posat un deu perquè no hi podia posar un onze.
    És divertit i molt original.
    Salutacions

  • bonisim!!!!!!![Ofensiu]
    lienu | 20-04-2008 | Valoració: 10

    desde que et llegeixo, que m'ha agradat tot, però es que aquest particularment, es el meu preferit, no puc llegir-lo sense riure'm, i se m'ha quedat ben grabat al coco jejejeje, aqui demostres que no tan sols ets un bon poeta (a part d'altres coses), si no tambe un bon humorista iaixó es básic n tot, aixi que espero que hagis fet riure a molta gent, jo t'aseguro que me rigut i molt. molts petonets

  • colors[Ofensiu]
    Matheu | 27-03-2008 | Valoració: 10

    Hola company:
    Excel·lent ventall de colors el que ens mostres amb la teva incitadora temptació de contar-nos un conte que se suposa irreverent.
    Un consell, passa de tot tipus de censura, i ara conta'ns la història. Fes-la tan real com puguis, tot i el risc que al llegir-la sens pugin els colors.
    Tu prou saps que en saps.
    Matheu.

    Per cert, ja veus que et vaig fent cas, i poc a poc vaig penjant algun treball meu a la pàgina. M'alegro de participar amb tots vosaltres.
    Fins ara.

Valoració mitja: 10

l´Autor

Foto de perfil de Jaumedelleida

Jaumedelleida

365 Relats

729 Comentaris

370564 Lectures

Valoració de l'autor: 9.73

Biografia:
Jaume Climent o Jaumedelleida. Lleidatà d'obligació i devoció.
Considerat un observador ciutadà de la seva ciutat natal, fa que a vegades col·labori amb la premsa local, mitjançant Cartes al Director i d'altres publicacions veïnals.

Autor de la novel·la L'ANSIA (Novel.la tèbia) [Gènere eròtic] Editorial CARPE DIEM (esgotada a llibreries, solament disponible digitalment a través del seu blog: Jaumedelleida

Autor del poemari BATECS (Amors, Enyors, Eros) Editorial:HONTANAR

Correu de contacte: jaumedelleida@gmail.com