cagat de por (2)

Un relat de: josepsalatermens
He passat la nit gairebé al mateix lloc, a les fosques no es pot caminar per enlloc, però ara que comença a clarejar haig d’aprofitar-ho.
D’una llambregada exploro els meus voltants, no hi veig res, ja puc començar a tirar. Com no se on sóc i on haig d’anar vaig en línea recta o per on em sigui més fàcil de moure’m.
Què és el que em passarà ara?
Ja fa unes tres hores que vaig fent. He vist un toll d’aigua i, després de vigilar al voltant, m’acoto per xarrupar-ne una mica, amb molt de compte, si no l’aigua s’embrutarà amb la terra.
Per fi he trobat un caminet, un lloc o altre em durà, em separo d’ell i el segueixo un tros més enllà, entre mig dels arbres, no fos cas que vingués una patrulla.
Em dec d’apropar a un poble, ja si veu circular gent.
De lluny observo dues persones, una iaia amb una nena agafada de la mà, potser té sis o set anys. La durà a l’escola? A l’hort?
Collons!!! Japonesos. On m’amago? Aquí mateix, ben estirat al terra, entre les mates. Com estic dalt d’un turó més alt que ells pot ser no em veuran.
Són quatre soldats, mentres se’ls hi acosten se les miren i parles entre ells.
Què els hi volen fer?
Es planten davant d’elles i les rodegen.
N’hi ha un, el que sembla que porta la veu cantant, tiba la iaia i la llança a un company perquè l’aguanti i de seguida agafa les mans de la nena, se l’emporta a una vorera del camí. La nena ja està plorant i crida el nom de la iaia. Aquesta, però, perquè no els emprenyi, li ha donat una puntada de peu al ventre i es queda ajupida a l’altre costat de camí, somiquejant, impotent, mirant el terra sense gosar d’alçar el cap, no vol veure res del que passarà.
El soldat que mana ja li ha baixat els pantalonets a la nena i ara ordena als seus soldats que la subjectin de braços i cames. És ara quan ell es baixa els seu pantalons i ensenya la seva titola...Ja se l’està follant., fill de puta. Triga estona fins que deixa anar la lleterada, S’aixeca i es puja els pantalons i li diu al que aguanta una cama de la nena que ara li toca a ell, aquest ho fa més ràpid. La nena segueix plorant, però ja no se la sent.
Quan li toca al torn al tercer, aquest és molt jovenet, fa el ronso, potser pensa en una germana que té més petita i li fa pena la nena. Això no ho consent el soldat que mana, s’aixeca, li dóna dues bufetades i li escridassa. El noi s’ajup i amb el cap cot es baixa els pantalons, també folla...L’últim s’hi posa de seguida, però fa un gest com dient que no se li aixeca, un se li’n riu.
El soldat que els mana, sembla que digui que ja n’hi ha prou i que ha de continuar passat.
Fill de puta!!! Fill de puta!!! Et juro per Déu que me’n recordaré de tu tota la vida. El dia que et vegi sol, abans de matar-te et tallaré els ous.
La iaia corre cap a ella i se la col•loca a la falda, abraçadeta l’està breçolant, mig plorant li canta fluget.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de josepsalatermens

josepsalatermens

110 Relats

29 Comentaris

51481 Lectures

Valoració de l'autor: 9.40

Biografia:
Vaig neixer el 5 de març de 1961. Treballo en un hospital i estic casat i fillat. M'agrada la natura i estar de tant en tant un mica sol amb mi mateix, però també necessito tenir algú al meu costat.