CAGADUBTES

Un relat de: Jaumedelleida

CAGADUBTES

Volia crear un relat nou, per tal de donar continuïtat a la meva periòdica participació a RC , però ja d'entrada dubtava si fer-ho, atès que no tenia una idea clara, completa i segura del que voldria o podria escriure.. Al final sí em decideixo, -com esteu veient i aquí en teniu la prova- si bé ara que tot just he començat, no tinc ni la més mínima idea de com continuar i de quina temàtica he de parlar. En primer lloc no sé si crear algun petit poema, o millor (se m'escau més bé) una mica de prosa amb rerafons poètic. No sé, ja veuré. En principi m'hagués agradat tocar un tema de caire humorístic equívocament eròtic, com solc fer a vegades, però potser no fora del tot adient.. Per altra part, volia, si més no, que ja que reprenc l'hàbit de l'escriptura (que darrerament tenia relantitzada davant la incertesa de si el que escric te mèrit o no), esforçar-me per crear un text del tot original i de fàcil lectura que no avorrís gens al pacient lector, i que malgrat el fet de tenir-lo ara al davant hagi estat fruit únicament de l'atzar i no l'hagi escollit de forma expressa, tingui la qualitat mínima exigible com per a ocupar-se més ratet entretingut en dita lectura. Si fins aquí ha estat capaç d'aguantar el pacient lector, penso que ja el començo a defraudar car porto força estona excusant-me pels meus dubtes sense que hi hagi de moment res interessant que el freni a canviar d'immediat d'autor, o al menys, de relat. Tindrà algú la gosadia de seguir llegint? No sé... tinc els meus dubtes, però si l'estimat lector és com jo, segur que li entra la indecisió de si fer-me o no algun comentari deixant-me a l'alçària de les sabates, o fins i tot, valorar-me'l en menys 10 per allò d'haver-li pres una mica el pèl. No obstant si encara ha malgastat part del seu apreciat temps llegint aquest mateix paràgraf, vol dir que finalment, sí es decidirà a fer el que jo li he plantejat. O pot ser no?. Segons la munió de comentaris que rebi caldrà decidir-me a plantejar-me seguir escrivint o no. La veritat és que no ho sé. I si ho faig, de què coi puc parlar? M'ho direu i m'ajudeu a escollir per on tiro ?
Fa estona que m'estic mirant i rellegint aquest relat i em neguiteja pensar si pitjo o no l'intro per a ordenar-ne la seva inserció a RC però si al final em decideixo, me l'acceptaran?
Ai.! Ostres ! Què he fet ? Sense adornar-me'n he clicat l'intro. Sortirà al final? No ho crec. Ho dubto. No s'escau que un text així, mereixi la categoria de publicable. O si? Ja ho veurem. no?

Comentaris

  • És important que reconeguis tenir dubtes....[Ofensiu]
    llamp! | 03-07-2009


    Savi és qui dubta, diuen algunes veus. Però el teu relat m'ha semblat, tot ell, un dubte en sí mateix, però premeditat. Pq quan dius que pressiones "intro" segueixes escrivint (se sobreentén que el relat no es publicarà fins que pressionis "intro" i mentre triga uns dies a penjar-se es pot anar modificant).

    No el valoro, pq m'he picat moltes vegades els dits per valorar. Però està ben escrit i sense pràcticament faltes d'ortografia, a simple vista. Et pots considerar afortunat per escriure així de correctament (potser és la màgia del corrector, qui sap).

    En qualsevol cas, jo hagués titulat aquest relat: "Relat cagadubtant", però em sembla bé el que has triat.

    Ja veus si dóna de sí un relat amb el cap ple de dubtes. Per cert, jo en tinc un de semblant, es tracta de:De res, que és un relat més curt que el teu, però que demostra la insignificància de molts relats i històries que escrivim tots plegats.

    Salut, llamp!

  • I qui deia...[Ofensiu]
    rnbonet | 02-07-2009

    ...que quan no hi havia 'tema' no es podia escriure?
    I qui parlava de 'sequera literària'?
    Demostres, xicon, com sense tenir res a dir es poden dir coses. I ben dites!

    Salut i rebolica!

l´Autor

Foto de perfil de Jaumedelleida

Jaumedelleida

366 Relats

729 Comentaris

370872 Lectures

Valoració de l'autor: 9.73

Biografia:
Jaume Climent o Jaumedelleida. Lleidatà d'obligació i devoció.
Considerat un observador ciutadà de la seva ciutat natal, fa que a vegades col·labori amb la premsa local, mitjançant Cartes al Director i d'altres publicacions veïnals.

Autor de la novel·la L'ANSIA (Novel.la tèbia) [Gènere eròtic] Editorial CARPE DIEM (esgotada a llibreries, solament disponible digitalment a través del seu blog: Jaumedelleida

Autor del poemari BATECS (Amors, Enyors, Eros) Editorial:HONTANAR

Correu de contacte: jaumedelleida@gmail.com