Avui em sento llop

Un relat de: Boira Bosch
Uns instints animals m’abordaren. D’animal carnívor, això ben segur! Collons! Et volia arrencar la roba, ensumar-te, besar-te i mossegar-te! “Hola” em vas dir i jo, amb la cua entre les cames, vaig partir altra cop al meu racó del bar.

Comentaris

 • Ja ho diuen que[Ofensiu]

  "perro ladrador poco mordedor"

 • Re: Un llop no tan solitari[Ofensiu]
  Oke | 10-02-2014

  Salut, Amarga!

  Gràcies per passar-te pel meu aparador. Interessant aquesta nota que has deixat per sota la porta; disculpa, però aquests dies paro poc per casa. Tens raó, aquest llop estepari mira i jutja els altres. Diria que encara no és llop per vocació. Tot arribarà, si el narrador no li juga males passades.

  M'agrada això que expliques. He llegit algun dels teus darrers escrits i em semblen directes i honestos. Endavant!
  ps: llarga vida, Amarga (amb "coma", és clar)

 • Així mateix[Ofensiu]
  Josep Maria Panadès López | 08-02-2014 | Valoració: 8

  Sí senyor, així em vaig sentir, més d'un cop, quan encara era un llop jove i vergonyós. M'ha agradat molt aquest micro-relat. T'he descobert avui gràcies al comentari que has deixat en un dels meus relats i he llegit els teus últims escrits.. Sempre és un gust fer troballes d'aquesta mena. Et seguiré.

l´Autor

Foto de perfil de Boira Bosch

Boira Bosch

15 Relats

14 Comentaris

12502 Lectures

Valoració de l'autor: 8.75

Biografia:
Vaig néixer a Mallorca, a un poble avorrit enfora de la platja i de la ciutat. Sóc la segona de tres germanes, el que de fet també em sembla bastant avorrit. Treballo com a comptable a una empresa (no fa falta us digui com d'avorrit això també és, no?)
Per tot això.... ESCRIC.

A part dels relats publicats a aquesta web, he publicat fa poc la meva primera novel·la (L'ILLA DEL TALP). Us deixo el link per si us pogués interessar.

http://www.amazon.es/LILLA-TALP-Catalan-Boira-Bosch-ebook/dp/B019QW6D1C/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1452198457&sr=8-1&keywords=l%27illa+del+talp

Us en podria fer una sinopsi però per no avorrir-vos simplement us diré que: m'ho he passat de puta mare escrivint-la!