Hola Déu!

Un relat de: Boira Bosch
Hola Déu! Ja sé que fa molt que no parlo amb tu, que només hi parlo quan les coses em van malament... Sí, i que he dit un parell de vegades públicament que no creia amb tu... Però és mentida. Ho saps! A vegades dubto... Tu mai em dónes cap prova. A més, ets tu qui ens has fet així, qui ens ha dissenyat aquest cervellet nostre tan desconfiat i curiós. No et pots enfadar. El cas és que... l'Àgueda m'ha deixat. Sí, sí, ja ho sé que ella sempre ha estat més complidora amb tu del que ho he estat mai jo. Però deixa que t'ho conti, per favor! Crec que m'ha deixat per un altre, concretament pel professor d'spinning, aquell tan catxes que fa les classes dels dijous. Ella no ho ha admès. Em va posar d'excusa que estava farta de la meva vulgaritat. No és una mala excusa, li reconec. És ver que sóc vulgar, sobretot comparat amb ella, tan fina sempre. Em tiro pets al sofà i al llit, mentre ella sempre s'amaga al lavabo per fer-los; faig l'amor amb calcetins i a vegades amb la camiseta imperi quan ella es vesteix amb llenceria fina; llenço els calçotets en terra i espero que ella els reculli i faci la bugada... Però què hi té a veure tot això amb l'amor? L'amor ha de ser alguna cosa més profunda que passi per alt tots aquests defectes tan banals. Ho vaig sentir dir a alguna pel•lícula a això. Tant se val. El que et demano és que la facis recapacitar. Què torni amb mi. Que se n'adoni que el catxes aquell és més curt que una màniga de guardapits i que val més suportar dos pets que no pas a un tipus sense dos dits de seny. O... més ben pensat, tu que ets totpoderós, no podries fer que caigués de la bicicleta d'spinning i es partís la crisma? Ai, sí, sí! Ja sé que no et puc demanar coses així. Perdona. És la desesperació. Només fes que l'Àgueda torni. I si torna, mai tornaré a dubtar de tu i et resaré algun parenostro de tant en tant.

Comentaris

  • Gràcies[Ofensiu]
    Boira Bosch | 03-02-2014

    Ei, moltes gràcies pel teu comentari Iong Txog i, sobretot, per llegir-te el meu relat.

  • Excés de confiança?[Ofensiu]
    iong txon | 29-01-2014 | Valoració: 10

    Suposo que és millor una oració sentida i sincera que mil lletaníes avorrides recitades monòtonament pensant en una altra cosa. Però també cal tenir en compte que ens és Pare però també és rei del cosmos, i que hi ha vegades que com se sol dir, "la confiança fa fàstic." Deixant de banda, com bé diu el teu personatge, que hi ha coses que no s'han de demanar…
    Has fet un relat epistolar original. Ànims i endavant.

    i

l´Autor

Foto de perfil de Boira Bosch

Boira Bosch

15 Relats

14 Comentaris

13242 Lectures

Valoració de l'autor: 8.75

Biografia:
Vaig néixer a Mallorca, a un poble avorrit enfora de la platja i de la ciutat. Sóc la segona de tres germanes, el que de fet també em sembla bastant avorrit. Treballo com a comptable a una empresa (no fa falta us digui com d'avorrit això també és, no?)
Per tot això.... ESCRIC.

A part dels relats publicats a aquesta web, he publicat fa poc la meva primera novel·la (L'ILLA DEL TALP). Us deixo el link per si us pogués interessar.

http://www.amazon.es/LILLA-TALP-Catalan-Boira-Bosch-ebook/dp/B019QW6D1C/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1452198457&sr=8-1&keywords=l%27illa+del+talp

Us en podria fer una sinopsi però per no avorrir-vos simplement us diré que: m'ho he passat de puta mare escrivint-la!