El vòmit

Un relat de: Boira Bosch
De vegades sento ganes de vomitar. Vomitar molt. Molt. Un vòmit espès i llarg, ple de grums, alguns tan grossos que gairebé no em passin per la gargamella. Un vòmit que omplirà la sala, la casa, el poble. Tinc ganes de vomitar d'una manera tan exagerada que, a la gent, per la plaça amb katiusques, també n'hi venguin ganes. I vomitem tots plegats. Cridem i vomitem. Fins a quedar ben nets.

Comentaris

  • breu i clar[Ofensiu]
    arua87 | 22-06-2016

    t'has quedat ben ample jejjeje

  • Gràcies![Ofensiu]
    Boira Bosch | 22-06-2016

    Gràcies Vicent,
    també nirvis, estrès i no entendre res del que està passant ;-)

  • Ràbia rebel[Ofensiu]
    Vicent Terol | 21-06-2016

    No faré la broma fàcil dient que el relat és... "vomitiu". Bàsicament perquè m'ha agradat la intensitat amb què expresses un estat que jo entenc com d'una mena de ràbia rebel. Amb les paraules justes, a més.

l´Autor

Foto de perfil de Boira Bosch

Boira Bosch

15 Relats

14 Comentaris

13239 Lectures

Valoració de l'autor: 8.75

Biografia:
Vaig néixer a Mallorca, a un poble avorrit enfora de la platja i de la ciutat. Sóc la segona de tres germanes, el que de fet també em sembla bastant avorrit. Treballo com a comptable a una empresa (no fa falta us digui com d'avorrit això també és, no?)
Per tot això.... ESCRIC.

A part dels relats publicats a aquesta web, he publicat fa poc la meva primera novel·la (L'ILLA DEL TALP). Us deixo el link per si us pogués interessar.

http://www.amazon.es/LILLA-TALP-Catalan-Boira-Bosch-ebook/dp/B019QW6D1C/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1452198457&sr=8-1&keywords=l%27illa+del+talp

Us en podria fer una sinopsi però per no avorrir-vos simplement us diré que: m'ho he passat de puta mare escrivint-la!