Audiòmetre

Un relat de: Vallespir

En Ton ha sortit de casa convençut de no tornar a escoltar la mateixa cançó, segur d'haver-s'hi afinat molt més aquest cop. Enmig del bar -un veritable orgue de grills- no ha sonat, però, la flauta i, en topar-se amb aquell bombo, ha entès a l'instant que li havien tornat a xafar la guitarra.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de Vallespir

Vallespir

29 Relats

88 Comentaris

44144 Lectures

Valoració de l'autor: 9.56

Biografia:
Cinc dies després que Neil Armstrong plantés els peus sobre la superfície de la lluna, un bon professional de la medicina que no volia perdre's uns dies de vacances va decidir de treure'm de l'escalfor materna tot i la meva rotunda oposició. En l'agosarada i brusca acció mèdica, ben poc va faltar per a que mare i fill deixéssim d'existir.

De si ha resultat o no transcendental aquell fet llunyà, de si aquell primer plor ha marcat o no el meu recorregut vital i, sobretot, de si ha pogut impregnar algun dels caràcters que en aquest espai he anat i aniré vessant, no en tinc ni la més remota idea.

Essent, però, innegable la força dramàtica d'aquell terrorífic primer dia a la Terra poc després de l'esperançador primer dia a la Lluna, no podia obviar-ho de cap manera en la meva biografia d'un espai virtual literari.

I què més? Doncs, em sembla que res. Estic convençut que no he estat protagonista de res tan veritablement novel·lesc en la resta de la meva existència. Només desitjo que aquest trànsit vital de tonalitat sèpia no es noti massa en els meus relats i que algun d'ells pugui passar com a petita (sempre falsa, però) creació.

Roger