Aterratge

Un relat de: Vicent Terol
El meu marit sempre ha estat un home sense substància. Tanmateix, des del principi vaig sentir que m’atreia alguna cosa d’ell, però mai no vaig arribar a saber de què es tractava. Tot un misteri. El temps ha transcorregut i la nostra vida de parella s’ha caracteritzat per la grisor que emanava de la seua persona. Allò, el punt interessant amagat, no aflorava. Els meus somnis s’enfocaven cap a fora. Em refugiava en aquella evasió.

Hui m’ha revelat el gran secret. Encara no m’explique com ha pogut ocultar-me, durant tants anys, que ell era l’Home Ultrasònic, el genial superheroi de la ciutat. Tot i que sí que és cert que, a poc a poc, em van arribant alguns flaixos a la memòria, peces que encaixen.

M’ha trencat el cor. Que el meu amor platònic fóra justament ell... Una tragèdia irreversible. L’estranya fi d’una quimera.

Comentaris

  • Més enllà[Ofensiu]
    Aleix de Ferrater | 24-11-2019 | Valoració: 10

    Caramb amb el marit vingut de qui sap d'on! Però vaja, serà millor acceptar-lo tal i com és i gaudir-lo. Un relat sorprenent. Una forta abraçada, Vicent.

    Aleix

  • MOLT BONIC[Ofensiu]
    montserrat vilaró berenguer | 24-11-2019 | Valoració: 10

    Un relat sorprenent, m´agrada molt de veritat

  • Ultrasons[Ofensiu]
    kefas | 22-11-2019

    Segurament ara entens perquè no hi havia mosquits, ni ratolins a casa teva. I perquè les lesions musculars se’t curaven tant ràpidament. Potser t’inquieta saber l’exacte coneixement que tenia el teu marit de les teves interioritats corporals però pensa que aquesta xafarderia de les intimitats es compensava amb el plaer infinit que et causaven les relacions sicalíptiques i que eren l’enveja de totes les teves amigues.

l´Autor

Foto de perfil de Vicent Terol

Vicent Terol

127 Relats

380 Comentaris

102904 Lectures

Valoració de l'autor: 9.77

Biografia:
Tinc un llibre amb 113 microrelats, editat per "El Toll". Es diu Capsa de bombons.

Fusió de fotografia i microfragments a microfragments.

Escrits variats i altres coses a L'aixeta.


Per contactar: surfinpop@gmail.com