Associació (il.lícita) d'idees

Un relat de: copernic

Des del quart pis a on s'ubica l'oficina tinc una vista magnífica sobre la cruïlla dels dos carrers. Aquí, en l'habitació que l'empresa ha condicionat per esmorzar, un s'hi pot asseure tranquil·lament, fer el parament i menjar amb tota comoditat. Però a mi m'agrada més mirar per la finestra. El constant anar i venir de la ciutat apressada, la multitud creuant els passos de vianants, l'espectacle de la vida estenent-se davant dels meus ulls em relaxa molt més que llegir el diari.

Avui no faig cap excepció: deixo la botella d'aigua damunt la taula, trec l'entrepà de la bossa de plàstic i em disposo a desembolicar-lo del paper d'alumini que el cenyeix. Miro cap al carrer i (parlant de cenyits) et veig. Ja sé que avui ets tu i un altre dia serà una altra, com ha passat invariablement també en jornades passades. No ets la primera noia o dona guapa que segueixo amb la mirada: pel xamfrà hi passa tanta gent que és materialment impossible que no hi aparegui una bellesa en algun moment o altre. Diàriament persegueixo amb la mirada faldes curtes, de vol ample o ajustades, cames llargues, mitges de seda o gruixudes, pantalons marcant natges prominents, bruses mig descordades, escots generosos, cabelleres llargues de tots els colors, cares de nina. Són visions fugisseres, febrils, miratges que es perden darrere els edificis. Però tu t'has parat perquè has trobat una altra noia que coneixes. La teva amiga també és guapa però al teu costat sembla un aneguet lleig que encara augmenta més aquesta aurèola de somni eròtic que t'he atorgat.

Sense deixar de mirar-te, agafo el paper d'alumini i el tallo al voltant de l'entrepà deixant-ne una bona part al descobert.

(T'acostes a mi i t'abraço. Tot seguit et ressegueixo les cames pel darrere i cap a dalt mentre t'aixeco les faldilles i les meves mans arriben fins al teu cul, d'una rodonesa de pilota, de mapamundi. La línia interior de les cames convergeix en aquest punt somniat, de textura excitant. Baixo la cremallera de la falda i el primer obstacle voleia cap a un punt ignorat de l'habitació. T'ajudo a treure't la brusa que apartes amb un gest elegant. Els sostenidors retenen per un moment els teus pits que demanen a crits la condicional. Quan finalment són indultats troben la meva boca àvida de xuclades amb reminiscències infantils. T'estires al llit deixant fer. Et lliures al plaer amb total confiança, amb frisança però, en el fons, sabedora de que allò només ha començat, coneixent la part del guió que ve a continuació. Efectivament, t'empleno de saliva tot baixant i arribo a la delicada blonda de suavitzant de les calces. Les abaixo mentre tu ajudes doblant les cames, ensenyant-me impúdicament el sexe)

(El teu sexe desprèn invitacions marines, salines, iodades. M'hi acosto i amb la llengua en ressegueixo els contorns. Després m'endinso omplint-me la boca de carn rosada. Tu ja fa estona que emets una sèrie de sons alternats: panteixos, crits ofegats, sorolls impossibles d'identificar provinents de les teves cordes bucals mentre el teu estómac i el teu ventre es contrauen alternativament. M'estrenys amb les cames , com obligant-me més que invitar-me, a que segueixi. Ja no hi ha marxa enrere, has arribat al punt de no retorn i estàs delitosa per acabar aviat)

(Abans però, he de continuar amb el que tinc entre les teves cames. El clítoris rampant, mullat demana una atenció especial. M'hi dedico doncs a consciència mentre sento els teus gemecs: Hi passo la punta de la llengua, xuclo i estiro amb els llavis. Sento "Sí, sí, així, menja'm. Tot per a tu...Mossego, mossego fort fins que el clítoris queda segat en el fons de la meva boca. Els gemecs es transformen en un crit agut, estremidor...)

Se sent la sirena d'una ambulància que s'acosta. He fet la primera mossegada a l'entrepà i ara tinc els llavis i els voltants ben vermells. És excel·lent aquesta sobrassada de Mallorca.

Comentaris

  • Sorpresa doble[Ofensiu]
    nuriagau | 09-06-2011

    En aquesta ocasió no ens has ofert un assaig periodístic, ni una descripció de records de l’adolescència, ni... Tot un relat eròtic coperniquià!

    Molt ben narrat, tant la part no-sensual, com la sensual. Un prodigi de veu narradora!

    M’has sorprès doblement, pel contingut de la història i pel desenllaç.

    Ens seguim llegint,

    Núria

  • Caram![Ofensiu]
    Mercè Bellfort | 10-12-2009

    Sempre és bo fer volar la imaginació i fantasejar. Veig que tu t'hi has posat de ferm i, com tot el que acostumes a escriure, te n'has sortit amb escreix. Està molt bé això d'experimentar nous registres. Et repto a escriure un relat de terror, a veure si te'n surts millor que jo ( mira al teu costat).
    L'enhorabona perquè en èpoques de molt de fred sempre s'agraeixen lectures que et donen una certa escalfor... hahaha!
    A reveure, astrònom!

    Mercè

l´Autor

Foto de perfil de copernic

copernic

338 Relats

1182 Comentaris

389249 Lectures

Valoració de l'autor: 9.78

Biografia:
Per qüestions de feina he hagut d'interompre la meva producció periodística i literària. Després del tsunami i amb l'aigua al seu lloc torno a començar: Déiem ahir...