Aquells ulls

Un relat de: ITACA

(Aquests ulls màgics i preciosos són els de la nena que mostro a la foto de la meva biografia, a tu nineta que no et conec, aquest relat te'l dedico a tu.)

Ningú sap la sensació que se sent al veure aquells ulls, però quins ulls... allò eren dos móns on pedrers per sempre mes, tants secrets que devent guardar busquen raons per seguir hipnotitzant amb la seva bellesa. I quina bellesa amics, allò si es que es espectacular, quant et clava la mirada deus morir en silenci tendrament, per un moment oblidem-nos del que estem fent i mirem aquests ulls negres tan profunds, sembla que et traspassin l'anima, que melosos, que poètics, quanta inspiració i llibertat es respira observant-los, tornem a mirar aquests ulls i pensem en la tendresa que li fa falta al món per arribar a la pau, juguem amb aquesta dolçor només per sentir-nos observats per aquest àngel.
No li puc aguantar la mirada a aquest ésser preciós, de ben segur que aquests ulls estan somrient, o qui sap cada vegada que els observo tinc la sensació de que m'abracen. Tan ingenus, grans, negres, amb milers d'històries com a mínim per viure, estic segura que captivaran les mirades i els cors de milers de persones que com jo t'observem i ens trèiem el barret per transmetre'ns aquesta tendresa, vida meva. Amb aquestes perles negres ens beses, i ens omples els cors d'esperança, amb ells ens fas sentir estimats per uns instants. No voldria imaginar aquests ulls negres plorar, de ben segur que jo també ho faria, perquè ens amoïnem per tonteries i no veiem la fragilitat amb la que deus mirar de vegades, si el poder es pares un segon i et mires, les guerres i la fam que tu passes no viurien ahir avui ni demà, però no es capaç d'observar-te tresor, sap que si ho fes el seu treball moriria derrotat per tu, no es pot permetre perdre .
I ara en la llunyania de les mirades, els teus ulls es creuen amb els nostres, i un encant dolç ens rodeja la cara, ai petita quanta tendresa desprens, quanta brillantor ens fas arribar, passaran els anys i viuràs milers d'històries precioses que potser et faran riure o qui sap per mala sort plorar, però tu segueix hipnotitzant les ànimes dels demés amb la teva bellesa, perquè amb la teva màgia ens podem enamorar, perquè amb aquests ulls on resideixen secrets s'amaguen respostes que criden a estels fugaços.
No et conec i mai et coneixeré però des de que he vist la teva foto, pots estar-ne segura estiguis on estiguis que quant recordi uns ulls o una mirada, la teva cara s'apoderarà del meu món, des d'ara ulls dolços m'has arrencat un tros de vida, i m'has arravatat el somriure i les paraules, si llegeixes això i algun dia vols sentir-te a prop meu, tu observa la nit i conta nou estrelles a l'esquerra, tan se val per quina comencis, a la novena sempre em trobaràs a mi ulls dolços. (Aquests ulls màgics i preciosos són els de la nena que mostro a la foto de la meva biografia, a tu nineta que no et conec, aquest relat te'l dedico a tu.)

Comentaris

  • Un relat entranyable[Ofensiu]
    brideshead | 12-05-2006

    que podria anar adreçat a tantes persones...

    "si llegeixes això i algun dia vols sentir-te a prop meu, tu observa la nit i conta nou estrelles a l'esquerra, tan se val per quina comencis, a la novena sempre em trobaràs a mi ulls dolços"...

    La fotografia que esmentes ja no és a la teva biografia, ni els seus ulls, però el teu escrit els rememora molt i molt bé.

    Un petonet!

  • una mirada indescriptible...[Ofensiu]
    ROSASP | 17-07-2005

    No m'estranya que aquests ulls t'hagin inspirat tantes coses. Semblen dir tantes coses, són una barreja encisadora que sacseja l'ànima.
    Dolçor, melangia, tendresa, llum entre les pors i les tenebres, misteri, esperança, somnis, carícies, serenitat...
    Gairebé no hi ha res com una mirada, en ella ens hi podem perdre dins de tot un món de sensacions.
    M'agrada molt la teva sensibilitat vers les coses petites i senzilles, instants que vas capturant al vol i els transformes en paraules.

    Un petó molt gran Clara!

  • Aquests ulls..[Ofensiu]
    Sareta_16 | 15-07-2005

    ieeeeahhh Sareta vuelve atacar.. SARETA RETURNS! Q tinc internet ostiiiaaaaa! RelaTsSs torno a ser aquí.. TsSsSs!^^ ainsSs no volia pirarme sns comentarte algo i mes aquesta passada d'escrit! Cullons Clarins com li dones ehh.. amb una foto el que pots arribar a descriu-re, oleee tia oleee tuuu ostia!!:D _No ta de fer vergonya aquest relat perquè és tremendo ehh!:) Si esq la que sabe sabe, tu di q siii!:P aixxxx kuketaaaa mia q es preciós!Tant de bo pogués llegir aquestes belles paraules que li has dedicat, segur que la emocionarien!
    Aix ma entrat la rallada ara q nose q li pasa al meu nene.. jum.. :( wenu bixa nus vemus dma! muaaa tstimu!

l´Autor

Foto de perfil de ITACA

ITACA

122 Relats

334 Comentaris

142193 Lectures

Valoració de l'autor: 9.65

Biografia:


Itaca, petita Itaca

que lliures els camins

amb la sensibilitat

a frec de pell.

Que et corprenen instants

i et solquen la teva ànima

ja que ets tota emoció

i la teva veu clama

ajut per a comprendre

el patiment i el dolor

que et deixen amb la solitud

en el camí.

Aprendràs a viure

i et desitjo des del blau

que aquesta sensibilitat

que portes amarada al cor

no la perdis per res

durant la teva caminada.

Que no et posis cuirasses

que acceptis el patiment

com a llisó

sense repartir cap culpa

i esbrinar des de tu

a on t'equivocares.

Un dia potser ens separarem

del lloc on ara

tenim espai comú:

Et quedarà el poema

que et guarirà els instants

on no comprenguis res,

et portarà al moment

i et recordarà fidelment

quan d'aquell en sortires.

Això és el que he pretès

transformar els mots

en un record

perquè els dies de maror

i de temporal

trobis recer a una illa

que has assumit de nom.

(Josep Bonnín segura) gràcies.