Aprendre

Un relat de: Bonhomia

Riure és bo. Sobretot si ho fas de la gent seriosa. Els rostres dels "personatges" que passen pel carrer són espantosament còmics. Em direu egoïsta, perque me'n ric dels altres i no de mi, però aquesta és una manera que tinc de ser feliç.
Avui, anant cap a guitarra, perque em pesava massa la funda ( és una funda dura ) i estic dèbil, que sinó, l'espectacle del meu voltant mentre baixava rambla avall hauria sigut per partir-se la caixa.
Què cony passa? Amb les cares que fem sembla que cada tres per quatre a la ciutat estiguem celebrant un funeral. D'acord, cada dia mor gent, però no cal exagerar d'aquesta manera tant funesta i fins i tot a vegades sarcàstica, no creieu?
Quan he arribat a classe i m'he trobat amb el Palmito, les coses, la meva percepció, l'aire... tot ha canviat de sobte. He sentit una emoció espiritual hiperintensa, i vull dedicar-li aquests versos al meu professor:

Dins el cor,
una flauta;
Per les venes,
un piano;
Al cervell,
ànima de samba;
i a la resta del cos... un munt de fotografies velles en blanc i negre que ens fan partíceps de la musicalitat de la història, tan bella i fràgil.

Creuant la valla,
un somni;
Rere els pensaments,
una figura humana en moviment;
Filant l'agulla,
uns futurs mitjons;
i cada dia... astres que ens envolten i ens duen per paratges insospitats ( però això s'ha d'aprendre a fer ).

Comentaris

  • Quin relat[Ofensiu]
    ESTEL | 12-02-2009 | Valoració: 10

    més maco hi havia escollit a l´atzar. Doncs sí, tot és aprendre per fer, per crear, per gaudir, per sentir, per compartir, per ensenyar,
    per viure

    Com sempre l´art és el que ens desperta totes les sensacions, i la base de totes les creacions, la Natura

    una gran abraçada

  • Ei, bones![Ofensiu]

    Ei, jo també faig classes amb el Palmito. M'ha fet gràcia trobar-me aquest text per internet. Salutacions! Una abraçada.

l´Autor

Foto de perfil de Bonhomia

Bonhomia

646 Relats

1852 Comentaris

514982 Lectures

Valoració de l'autor: 9.87

Biografia:
L'armonia commou la selva verge de paratges interexternalitzats mentre els estels ens somriuen dolçament i les nits i els dies es confonen en boira d'un nou color que brillarà per la mare universal que va fer-nos i cerquem cuidar... si és que aquestes paraules contenen cert ressò d'esperança en un món tan difícil i complicat.