Aprendre a lluitar contra l'amant

Un relat de: Societat Anònima
Resulta sorprenent la notícia que he pogut llegir al diari ARA. La podeu gaudir a continuació:

Un institut xinès ensenya les dones a treure l’amant de dins del matrimoni. El primer que ensenyen és a distingir si l’amant és “veritable o falsa”, ja que això pot significar que pot destruir el matrimoni o no.

Un institut privat de Pequín ha posat en marxa el primer curs per a dones casades que vulguin solucionar els seus problemes de parella i lluitar contra l’amant, ha informat aquest dimarts un rotatiu xinès anomenat Pa Dao.

Segons el director de l’anomenat Institut de les Esposes, Fei Yang, el més important per combatre la “tercera persona” és descobrir “si és “veritable o falsa”. És a dir, si pot o no destruir el matrimoni i/o la família.

“Les falses no tenen tant poder sobre l’espòs. Ells les busquen en paral·lel a la activitat familiar i només pel sexe. No són veritablement perilloses”, afirma Fei al diari.

L’institut, dirigit a les dones riques si tenim en compte el preu de 100.000 iuans (uns 16.000 dòlars), diu que té com a objectiu la defensa dels drets de la dona casada i ajudar a resoldre els problemes originats per l’existència de les amants.

Segons Fei, davant d’aquesta realitat, moltes dones prenen mesures massa extremes i, fins i tot, trenquen el matrimoni, cosa que tampoc és ideal ni per l’espòs ni per l’amant ja que rares vegades es casa amb ella, ja que només tenia el seu paper quan el matrimoni existia des del punt de vista d’aquesta institució. “Si les dones tenen prou força i coneixements poden reforçar la seva relació de parella sense acudir a mesures extremes”, ha destacat Fei.

Ja m’imagino la “Loca academia de cornudas”. Quin ambient! Quanta joia i xerinola! Els esmorzars deuen ser una mena d’aquelarre anti-amants. No he investigat sobre el pla d’estudis, però suposo que deu ser alguna cosa com aquesta:

9:00 – 10:00 Kung fu.

10:00 – 11:00 Karate

11:00 – 11:30 Descans

11:30 – 12:30 Seminari: Les amants i la mare que les va parir.

12:30 – 13:30 Taller: Els estris de cuina són armes d’atac.

I és que necessariament ha de ser una mica molest el fet que la teva parella practiqui l’esport de posar banyes. Jo tenia una amiga que es trobava a l’amant en tots els llocs. Obria la porta del lavabo i allà estava ella depilant-se les cames. Sortia a prendre l’aire a la terrassa i veia que havia ocupat la seva hamaca favorita. Fins i tot, a vegades es ficava al llit i la descobria sota els llençols, amb el seu posat de nena bona. I clar, com “el roce hace el cariño” al final es van fer molt amigues… però quan dic “molt amigues”, suposo que m’enteneu. Mooooolt amigues! Ara qui està una mica gelós és la seva parella (la masculina, vull dir). Potser s’interessa per aquest institut i vol obrir una delegació a Barcelona. Ja està pensant en Belén Esteban com a cap d’estudis.

Comentaris

  • amb ant[Ofensiu]
    Mena Guiga | 03-02-2012 | Valoració: 6

    I si l'amant va abillada amb ant, pell digna de bèstia honorable, pell que ha estat un regal del marit a la dona sexy o que veu sexy?
    Amant amb ant. O amb formiga, si anem més lluy.
    Els sons, les paraules i les diferents llengües expansionen l'enginy més sensible.
    Oi?

  • Gaudir i pensar alhora.[Ofensiu]
    Carles Ferran | 22-01-2012

    M’he passat una bona estona (en ambdós sentits: el temps emprat i les rialles) amb el sac de relats que ens has descarregat. Quina incontinència literària! I quanta crítica irònica, meditada, matisada, necessària, punyent, descarnada. Penso que a més de ser professor de postproducció podries ser guionista i obsequiar-nos amb reportatges valents, transgressors, com una mena de Bill Maher o Seth Meyers casolà.
    Sigui com sigui, m’has fet gaudir i pensar al mateix temps, que pels temps que corren ja és miracle.