El doctor Frankenwert

Un relat de: Societat Anònima
Dimarts passat de matinada els Mossos d’Esquadra van desarticular una xarxa dedicada a l’espanyolització de nens catalans. Es van produir un total de 10 detencions i es va confiscar gairebé una tona de material: discos del Bertín Osborne, CD’s amb discursos del Federico Jiménez Losantos, DVD’s d’Intereconomía, l’enciclopèdia “El arte del toreo”, samarretes de la selecció i nombroses fotografies de persones vinculades al Partit Popular.
Un d’aquests detinguts és el famós Doctor Frankenwert, que ja va complir pena de presó per assetjar nens als patis de les escoles mitjançant crits com: ¡Os están engañando! ¡Vuestros profesores son independentistas! ¡Las estelades son caca!
El portaveu de la policia ha afirmat que el Doctor Frankenwert va ser detingut mentre dissenyava una mena de monstre que pretenia ser una barreja del bo i millor del paradigma espanyol “tradicional”. S’investiguen les vinculacions d’aquesta xarxa amb un seguit de desaparicions de cadàvers de reconeguts falangistes que, pel que sembla, van fer donació dels seus òrgans per poder crear aquest ésser que sembla sortit de la famosa novel•la de Mary Shelley.
Fonts no contrastades asseguren que els únics òrgans que mancaven en la criatura eren el cor i el cervell. Pel que sembla, cap falangista els va poder donar.
El doctor Frankenwert passarà en les properes hores a disposició judicial.

Comentaris

  • boníssim àlex[Ofensiu]
    joandemataro | 18-10-2012 | Valoració: 10

    un relat escrit en to d'ironia genial, intel.ligent... m'ha encantat

    amb tot el que corre per la xarxa saber respondre a tants atacs absurds de manera intel.ligent com ho has fet tu aquí és ben difícil

    rep una cordial salutació des de mataró
    joan