Anem a comprar

Un relat de: Bonhomia
Les finances cauen a terra com papers que hom ha deixat a la vora de l’aigua d’un port a la desesperada, port marcit de llàgrimes brutes.
La indústria fot òsties a tort i a dret com si fóssim saltimbanquis sense circ.
Una dictadura de postulats feixistes abat el cor ja saturat d’aquest indret, d’una causa i de l’altra; ningú reflexiona, quan és sec i esgarrifós, sense mirall on canviar l’aspecte social i pobrament destrossat.
Ja torna, de la mateixa manera de cada dia, a vessar la gota del pot del liberalisme de falsa garantia.
Ja dins les runes d’un terratrèmol maquiavèlic, s’enfonsa, com sempre, un mercat d’il.lusions utòpiques per a canviar-nos els ulls i tapar amb ulleres de sol realitats fosques que fan passar els joiers idiotes per esperances del mateix mercat… s’enfonsa i s’enfonsa, s’enfonsa i s’enfonsa…

Sergi
02-10-2011

Comentaris

  • Deixant de banda[Ofensiu]
    Nonna_Carme | 06-10-2011 | Valoració: 10

    la guerra civil que la visquè quan era molt petita , mai havia viscut una crisi tan forta com l'actual.
    Ataques els polítics i penses que tot s'enfonsa però surarem com ho hem fet sempre.
    Et vull donar les gràcies pel teu darrer comentari. Em va arribar en un moment molt oportú. Tenia els ànims malmesos i les teves paraules em van fer oblidar el mal rotllo que m'envoltava.
    Una abraçada, amic Sergi.

l´Autor

Foto de perfil de Bonhomia

Bonhomia

646 Relats

1852 Comentaris

513974 Lectures

Valoració de l'autor: 9.87

Biografia:
L'armonia commou la selva verge de paratges interexternalitzats mentre els estels ens somriuen dolçament i les nits i els dies es confonen en boira d'un nou color que brillarà per la mare universal que va fer-nos i cerquem cuidar... si és que aquestes paraules contenen cert ressò d'esperança en un món tan difícil i complicat.