Anarquia

Un relat de: instants

les cadenes apretaven la sang que es cargolava en el regust àcid del seu llenguatge, ancià de la batalla perduda, de les paraules asesinades en el caòtic arbre de l'avarícia, avarícia de sensacions, de robatoris a mà armada, de furts esglaiats i oberts de cames.
La mar es tornava ample i la tormenta xiulava vents de guerres, crits desesperats, despertars nous, entre oliveres desdibuixades per cercles de manlleuta. La mort esdevenia solc, trencant l'aire del silenci, com camps segats de promeses exhaurides que ancianes i afeblides esglaïen segons a la vida, tristes i avorrides, cedint vida i experiència, errors i terrossos de sucre.
I en un terrós de sucre que deixà caure en el bullici del mercat, aquest es parà i les vistes caigueren en el son profund de la tendresa.

Tan és d'on es sigui, si la paraula és paraula, els fets són fets, i la Tristesa és tristesa. Tan és quina llengua es parli, si el somriure és somriure. Tan és el que es mengi si n'hi ha per tots, si el que es menja es disfruta perque és solidaritat, jo menjo tu menges, tu menges i ella menja, tan simple, tan senzill, tan noble, tan bonic. Tan és si sóc alt o baix, si ric o ploro, si sedueixo o em sedueixen, si canto o callo, tan és, perquè sóc lliure.

Comentaris

  • Lliures i salvatges[Ofensiu]
    sants78 | 27-12-2006

    M'ha agradat molt.
    Salut i llibertat per a tothom.

  • rebel, inconquerible![Ofensiu]
    llu6na6 | 02-12-2005

    quan al meu "eròtica" cal que sàpigues que la primera estrofa i l'última es repeteixen intencionadament. Passa que anaven amb una lletra diferent que ho indicava, però que aquí no és possible de reproduir-la.

    veig que la teva lluita segueix activa al cent per cent, en peu de guerra. Segueixes plantant cara a tot, a tort ia dret.

    No t'hi conformes pas...

    Molt bé!

    Ens cal la teva lluita irrefrenable per despertar-nos de l'abúlic "anar fent", que ens torna gregaris i ens degrada.

    Gràcies per llegir-me i comentar-me. I..., endavant amb la lluita, la força i l'inconformism, Pau.

  • un final del relat...[Ofensiu]
    Capdelin | 30-11-2005

    sensible, solidari, brutalment clar i senzill...
    tant maca que és la vida horitzontal, colze amb colze, mà amb mà... però els interessos dels poderosos caminen en latra direcció, en un muntatge vertical, en piràmide = pocs dalt i un eixam a la base...
    cal cridar com tu i unir veus i ser lliures.
    Una abraçada.

  • Ja saps que això...[Ofensiu]
    silvia_peratallada | 24-11-2005

    és la manera de viure lliure, i és una manera de viure dque cada persona tria, si vols, sota un nom....
    el meu és independència, xD
    muaksssssssssssss
    Sílvia

l´Autor

Foto de perfil de instants

instants

84 Relats

380 Comentaris

96543 Lectures

Valoració de l'autor: 9.77

Biografia:
Sóc com sóc, aprenc a viure cada dia, alguns més que altres, però no deixo mai de maravellar-me dels petits desitjos fets realitat.

Crec en la llibertat i en la tendresa, d'ella en faig el meu camí i la meua bandera.

No m'agraden les paraules que no diuen res, no m'agrada perdre el temps.

Arranca-li somriures a la vida, car que et golpegi una i mil vegades, sigues tu, assumint totes les conseqüències, i no deixis mai de SER.


"Me da pena que se admire el valor en la batalla, menos mal que con los rifles no se matan las palabras"

"La poesia militant

Els artistes àcrates, imbuïts del romanticisme llibertari i d'un autodidactisme militant, faran del seu art un viarany cap a la llibertat."

" La cultura anarquista" de Ferran Aisa. Capítol: Dinamita cerebral.