Amputacions

Un relat de: eumolp
L’escriptor de diumenges a la tarda, després de pensar-hi molt, va arribar a la conclusió que allò que el separava de l’obra mestra era el patiment. “No hi ha creació sense dolor”, va concloure.

Voluntariós i decidit va dissenyar un programa d’amputacions i s’hi va sotmetre amb severa tenacitat. Ell sabia que el premi segur havia de ser ocupar el lloc que li pertocava a l’Olimp de la ploma.

Un cop va haver exhaurit una diversa panòplia de sacrificis afectius, abandonat de tots (i de totes, naturalment), i no havent aconseguit cap progrés substancial en el camí que s’havia traçat, va abordar el més tèrbol sacrifici de parts diverses de la seva anatomia.

I ara és l’hora que sense braços ni cames ni altres apèndixs de més difícil nominació s’interroga sobre quin misteri insondable li barra el pas de la creació definitiva.

I és que l’escriptor de diumenges a la tarda no ha sabut entendre que el seu terreny d’excel·lència no era cap més que el silenci.

Lloats sien els déus!

Comentaris

  • Sornegueria[Ofensiu]
    Carles Ferran | 23-02-2012

    Genial. M’encanten les teves històries sornegueres, àdhuc sarcàstiques. Tens una enorme facilitat per crear atmosferes i tancar relats de forma rodona i sorprenent.
    Per quan la propera?

  • Gran descobriment [Ofensiu]
    angie | 31-12-2011

    Els temes que tries en els teus relats enganxen. Ja me n'he llegit uns quants, però aquest tan sòrdid i macabre es mereix el comentari. El món particular dels escriptors és una pura paranoia, per la qual cosa, no és d'estranyar que sigui massa silenciós, hehe... Les imatges creades entre línies són entre peli gore i film d'
    Almodòvar. Chapeau!

l´Autor

Foto de perfil de eumolp

eumolp

59 Relats

79 Comentaris

47826 Lectures

Valoració de l'autor: 9.66

Biografia:
jonais@gmail.com
...i si t'empeny la tafaneria (altrament dita sana curiositat): eumolp.blogspot.com