Allò que més m'estimo

Un relat de: JLiceras

Felicitat és que arribi el moment de la foscor total i trobar-me sola davant de mi mateixa, tancar la tele, la ràdio, el llibre..., mirar i escoltar al voltant. Res, no res s'interfereix entre jo i jo mateixa, evitant que em brollin les idees del cap com l'aigua brolla de la terra cercant un camí.

Felicitat és sentir l'emoció de poder obrir l'ordinador, prémer el botó i plasmar el riu de pensaments. Els meus dits piquen convulsivament la màquina d'escriure. Només vull no deixar cap idea dins l'olla del cap.

Felicitat és observar com es fan realitat les persones, els objectes, els llocs i les converses, plasmant-ho al paper virtual. Els he engendrat, ja existeixen, ja no moren en la meva capsa dels pensaments.

Felicitat és notar la capacitat de construir, de crear..., de poder fer allò que he estat anhelant tot el dia. Malgrat les altes hores de la nit, no tinc son, ni ningú, ni res que s'interposi entre jo i la paraula.

Felicitat és que, després de cinc hores, se'm comencen a tancar els ulls, faig un repàs, tiro enrere amb els dits sobre el ratolí i veig que he escrit nou folis.

Felicitat és veure la feina feta i saber que un flonjo, escalfat i acollidor llit m'espera. Felicitat és ficar-m’hi ben entrada la nit, amb la satisfacció d’haver treballat amb l'eina de transformar els pensaments: la paraula.

Felicitat és despertar amb el cant del gall, sense cap més altre soroll, i ser conscient que, anit, per unes hores, vaig fer el que vaig voler.

Comentaris

  • És la única...[Ofensiu]
    Prou bé | 23-08-2023

    ...cosa que estimes ? Si fos així li donaria la raó a qui t'ha fet el primer comentari.
    Ara que, concretant una font de felicitat en el fet d'escriure, he trobat el relat genial!
    Amb total cordialitat

  • Una felicitat...[Ofensiu]
    llpages | 22-08-2023

    una mica egoista, potser? Al meu entendre, a la felicitat s'hi arriba pels que t'envolten, mai per un mateix. És cert que la satisfacció personal en assolir determinats objectius és font de felicitat, però, al meu entendre, és una felicitat efímera perquè et menarà a nous propòsits més ambiciosos i entraràs en una roda que podria ser auto-destructiva. En qualsevol cas, el teu relat convida a la reflexió personal, i això ho trobo sempre molt positiu, enhorabona!

  • La felicitat...[Ofensiu]
    Rosa Gubau | 22-08-2023

    és una actitud, el fet de deixar-se portar, de viure el present i permetre's que tot flueixi com l'aigua dels rius.

    Una bona descripció JLiceras.

    Salutacions.

    Rosa.

l´Autor

Foto de perfil de JLiceras

JLiceras

15 Relats

47 Comentaris

2360 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00

Biografia:
Molts anys treballats, i molts també inventant històries al meu cap. Sempre he desitjat tenir temps per expressar-les. Ara ja m'he decidit a donar vida escrita a tots aquells personatges que ronden el meu cap. Estic encara, però, en procés d'aprenentatge.