Així què, follem?

Un relat de: gypsy
Em vaig despertar a la nit. Vaig mirar el despertador, eren les 4:46h. Vaig tombar el coixí per notar-lo més fresc i em vaig col•locar bocaterrosa. L’Albert respirava fort i estava profundament adormit. Li vaig posar el peu entre els seus i es va bellugar, es va tombar de cara a la paret. Després de donar tres o quatre voltes pel llit, vaig pensar que podria despertar-lo. Vaig intentar recordar quan va ser el darrer cop que vam fer l’amor. Ah sí, feia quinze dies: un dissabte, després que vinguessin els avis dels nens a dinar a casa, per celebrar l’aniversari del Martí. Ho vam fer com els gossets, però com havia begut una mica massa, recordo que se’m queien els braços mentre ell em penetrava. Com estava desinhibida, gemegava una mica fort. Vam sentir al fill dels veïns: “ A les cinc de la tarda no són hores de follar, i senyora pari ja de fotre crits!” Ens vam quedar astorats. A mi em va donar per riure, vull dir, riure fort. Allò que no pots parar. Em brollaven llàgrimes mentre em retorçava del dolor a la panxa. Tot de cop, la Júlia - la petita - va trucar a la porta del dormitori preguntant per què rèiem tant. Jo, intentava recuperar el seny i l’Albert s’havia aixecat i es posava els calçotets. Quin culet més maco tenia, ai. La Júlia vinga a colpejar la porta com posseïda, fins que son pare va obrir i se la va endur al menjador. Va ser una merda de clau, la veritat.

I ara, no podia dormir.

- Albert...

- Mmm què passa?

- Carinyo, no puc dormir

- Què tens?

- Tinc angoixa i tristor, he vist un reportatge a la tele sobre els asils d’avis, feia una pena...

- Hòstia Laura, que estava adormit!

- Aquesta angoixa només em marxa si desconnecto del cos

- Com vols desconnectar del cos?

- He intentat fer un viatge astral però no m’ha sortit. Si pogués tenir una relació sexual satisfactòria, potser...

- Saps l’hora que és? M’he de llevar d’aquí dues hores!

- No cridis, si vols ho fem com els conills, en un minut

- No

- Vols una fel•lació mentre vas dormint?

- NoOO

- Tu t’ho perds, hi ha homes que matarien perquè els hi fes

- Ets una marrana indecent

- Saps que no satisfer a la parella sexualment és causa de divorci?

- Tinc son

- Val, doncs res, em faig un favor jo sola i a córrer

- Laura, ara m’has desvetllat, malànima!

- Així què, follem?

- ...




gypsy




Comentaris

  • segona part[Ofensiu]
    garbi24 | 03-01-2011

    sembla com si m'hagués quedat a mitges.....ara intento pensar si acaben amb el desig de la noia.......però crec sincerament que si, sóc home i...........vaja que si se't presenta així i després de quinze dies, ja és fa pregar massa. Molt divertit

  • que bo![Ofensiu]
    Galzeran (homefosc) | 02-01-2011

    ja fa dies que veig el títol allí a la dreta, i no recordava que l'havies penjat tu en el repte, i mira, diria que l'havia llegit, però ara m'ha semblat nou del tot i el que no m'esperava ara en anar a llegir-lo era que fos teu, ja saps, el poder dels títols provocadors, que més tard o més d'hora t'acaben atrapant, i el teu, sent com és un de provocador, el relat està molt bé, fa molta gràcia, i és tan divertit com té el seu punt de real com la mateixa vida, bé, traducció literal del castellà, ja m'entens.

    Ja, i las narrat com qui explica la llista de la compra a la veïna, molt bona.

    Uns xuxons gitana!

    Ferran



  • El poder del titol[Ofensiu]
    angie | 02-01-2011

    Ja saps que això dels títols és una mena d'obsessió meva, un bon relat no ho és del tot si no té un títol perfecte. És més, ´personalment, moltes de les històries que tinc aquí penjades parteixen del títol, és el primer que em ve al cap, i a partir d'aquí creo el relat. Sé que és una tècnica criticada pels puristes, però així rutlla la cosa.
    En el cas del teu relat, el títol convida a llegir, sens dubte. (no cal més que mirar la pila de lectures que té). És divertit, irònic i directe, que és el que el tema demana. De tota manera, crec que cadascú té la "mà trencada" en un tipus de relats i tu, tot i que te n'has sortit força bé, bordes altre tipus d'històries. Aquest relat el trobo una mica forçat, i realment, no sé dir-te on exactament, suposo que, com t'the dit, quan obro un relat dels teus hi busco quelcom determinat, característic, que només tu pots desenvolupar i fer teu. Potser la culpa l'ha tingut el començament. Les dues primeres frases les he trobades molt simples, si pensem que demanen quelcom per continuar llegint.
    Una abraçada, gyps!!, que aquest any sigui un "tros" d'any" per a tu i els teus.

    angie

  • divertit[Ofensiu]
    Xunxi | 29-12-2010 | Valoració: 10

    genial, val la pena llegir-lo per riure una estona....molt bo

  • Chapeau, en dirien els d'oil[Ofensiu]
    RFS1984 | 29-12-2010 | Valoració: 10

    Molt enginyós: dinàmic, i d'un humor àgil!

  • llamp! | 25-12-2010 | Valoració: 10


    Molt divertit!!!

  • M'ha agradat...[Ofensiu]
    Marteta | 23-12-2010

    ... la manera en la que ho has expressat tot .Sobre tot el diàleg és clavat! Una besada :)

  • Llits[Ofensiu]
    franz appa | 23-12-2010

    Va ser un plaer compartir el repte clàssic amb aquest relat. Enmig d'un to general tirant a dramàtic, ens vas fer descobrir que la matinada també és un racó per la follia.

    Una abraçada!!!

  • Molt divertit[Ofensiu]
    Oms | 23-12-2010

    Un relat divertit i molt ben escrit. Té algun moment hilarant de debò, com el "clau del dissabte", i allò del viatge astral. M'has fet riure! La inversió de papers també és interessant ( el tòpic diu que és l'home el que ha d'insistir per "follar" ) Molt bé.

Valoració mitja: 10

l´Autor

Foto de perfil de gypsy

gypsy

377 Relats

2797 Comentaris

450010 Lectures

Valoració de l'autor: 9.89

Biografia:

Hem viscut per salvar-vos els mots,
per retornar-vos el nom de cada cosa.

Salvador Espriu