Shhhh

Un relat de: gypsy

Respiro. Mantinc tot l'aire que puc. Silenci.
I tot d'una, descobreixo que les llunes penjades al cel ara són més belles que abans, o potser és el fet de mirar-les amb més atenció? Tinc por d'anar a dormir i quedar-me sola amb els pensaments incontrolables. M'he esforçat molt en la lliçó terrible del no odi. No deixa de ser una auto mutilació de sentiments tòxics per sobreviure.
He vist la mare cosint, ha aixecat el cap i ha esbossat un somriure tímid, petit. Quina meravella els somriures. I totes les idees tancades dins el cap mentre somriu.
Shhhh.


gypsy

Comentaris

  • Auto mutilació de sentiments tòxics.[Ofensiu]
    aurora marco arbonés | 14-01-2016 | Valoració: 10

    M'ha cridat l'atenció aquesta expressió tan forta que utilitza la protagonista en el teu escrit. Ho fa per sobreviure, per no fer-se mala sang, per poder mirar les llunes del cel sense sentir l'odi que malmet el viure de cada dia. És una bona teràpia personal per a gaudir de la visió de la mare cosint i del seu somriure que tant li agrada.

    Breu però intens. Bon any nou!

  • La recerca[Ofensiu]
    Aleix de Ferrater | 12-01-2016 | Valoració: 10

    Crec que tota persona cerca escoltar el seu silenci. Quan s'aconsegueix, s'escolta a si mateix i a la felicitat, després d'aparcar els brogits que ens estressen. El teu breu relat, m'hi ha portat. Una abraçada i moltes gràcies.

    Aleixç

l´Autor

Foto de perfil de gypsy

gypsy

377 Relats

2797 Comentaris

450231 Lectures

Valoració de l'autor: 9.89

Biografia:

Hem viscut per salvar-vos els mots,
per retornar-vos el nom de cada cosa.

Salvador Espriu