Adéus obligats, adéus necessaris

Un relat de: Cris Pradillo
No sé si encara t'estim o si no; ni tan sols sé si mai seré capaç de deixar de fer-ho, i no és que jo pensi que l’amor sigui per sempre, però se’m fa difícil viure amb el buit del teu enyor. Se'm fa difícil no trobar engrunes de la teva tendresa entre les teves carícies. I és que em costa veure't, estar al teu costat i en el fons sabre que ja no sóc allà; em costa viure sense tu, i no sé si estic disposada a convertir-me en un simple record. I necessit que desapareguis de la meva vida, i no faig més que intentar que et quedis una estoneta més aquí.
Em fa mal no reconèixer-me en el teu somriure, em fa mal no trobar-me entre les teves rialles. Em fa por viure sense tu, en un món que de sobte sembla massa gran, massa fred; i m'he oblidat que sempre havia volgut caminar sola. Sola. Aquesta paraula sí que fa por... Tal vegada ha arribat el moment de ser jo una altra vegada, de reinventar-me i viure amb l'experiència dels records de les nostres paraules, de les nostres mirades, però seguir caminant, seguir gaudint del camí que dibuixen els meus peus i no cercar les teves petjades. Tal vegada ha arribat l’hora de dir-te adéu, no per sempre, sols per una temporada, fins que el record dels teus petons sigui lleuger i no es converteixi en enyorança.

Comentaris

  • Mena Guiga | 15-02-2013

    Estem sols amb nosaltres mateixos tota la vida. Ens anem coneixent i no ens podem enganyar. I no cal exigir-nos amb auto-hòsties, també està bé auto-abraçar-nos. Tot aquest rotllet per dir-te que -ja que el relat és biogràfic- TU ets tu i els altres són complements que van i vénen. I qui té la sort de trobar el complement afí en un tant per cent molt bo...felicitats! El que passa que no és fàcil i la gent es cansa i avui en dia hi ha -sortosament i dolorosament- l'opció d'escollir i canviar, tot i seguir sols una temporada...per tornar a estar acompanyats sense perdre tot el que hem guanyat, acumulat, digues-li com vulguis.

    Una abraçada!

    *Aquesta foto del teu perfil em fa pensar en una teulada de casa vella i tu asseguda en unes escales que van a un pati. Pensarosa, un pèl trista, però forta. M'erro?

    Mena

  • Molt bonic[Ofensiu]
    missatger | 05-02-2013

    M'ha agradat. Cadascú ha de trobar el seu camí, no es pot viure en les petjades d'algú altre.

  • M'agrada.[Ofensiu]
    Annalls | 04-02-2013

    M'agrada com ho expliques, les paraules i les imatges que em porten.
    Anna